Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ηλίας Μπουρμάς, περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος: Τον Σεπτέμβριο θα φιλοξενήσουμε το Ράλι Ακρόπολης

tags :
Ηλίας Μπουρμάς, περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος: Τον Σεπτέμβριο θα φιλοξενήσουμε το Ράλι Ακρόπολης
Η αγορά του Ισραήλ μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι αρκετά ελκυστική χάρη στα νούμερα που έχει καταγράψει στο επίπεδο των εμβολιασμών
Για τη δυναμική της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, καθώς και για τις προοπτικές ενίσχυσης της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής με την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o Ηλίας Μπουρμάς, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
«Το Πάσχα μας δημιουργεί μια χαρμολύπη. Τη χαρά της γιορτής, της κατάνυξης, αλλά από την άλλη δεν επιβεβαιώθηκαν οι φιλοδοξίες μας να επιτραπεί η διαπεριφερειακή μετακίνηση γιατί πραγματικά θεωρούμε ότι θα ήταν μια ευκαιρία για όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και από περιφερειακή ενότητα σε περιφερειακή ενότητα, ανάλογα με το τι θα επέλεγε ο καθένας, να μπορέσει να ζήσει τη μαγεία του Πάσχα στα μέρη μας. Η άνοιξη είναι η εποχή της Στερεάς Ελλάδος. Είναι η εποχή κατά την οποία και οι 5 περιφερειακές ενότητες είναι στα καλύτερά τους, και οι πιο ορεινές, όπως η Ευρυτανία, και οι πιο καλοκαιρινές, όπως η Εύβοια, η Σκύρος και η Φωκίδα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπουρμάς.
«Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η συγκυρία εμάς μας δίνει ένα πλεονέκτημα χάρη στην προσβασιμότητα και στην ποιότητα των παροχών και στα μέρη της Στερεάς Ελλάδας», προσθέτει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
«Η αγορά του Ισραήλ μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι αρκετά ελκυστική χάρη στα νούμερα που έχει καταγράψει στο επίπεδο των εμβολιασμών και στην πρόοδο που έχει κάνει στο επίπεδο αυτό. Με πάρα πολύ συστηματική δουλειά εδώ και 3-4 χρόνια βομβαρδίζουμε το Ισραήλ με επισκέψεις, με πληροφορίες και καταφέραμε φέτος η πρώτη δημοσιογραφική αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου να πατήσει και περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
Μία πολυάριθμη δημοσιογραφική αποστολή, η οποία επιστρέφοντας πίσω θα γεμίσει το Τελ Αβίβ και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με πληροφορίες και δεδομένα από την περιφέρειά μας. Αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς, αποτέλεσμα στρατηγικού σχεδιασμού που αρχίζει σιγά-σιγά να αποδίδει», τονίζει ο Ηλίας Μπουρμάς.
«Οι περιοχές με τα ιαματικά μας έχουν μια εξαιρετικά μεγάλη δυναμική και αν αυτό το πολυμορφικό σχήμα αυτή τη στιγμή συντονιστεί, όντως θεωρώ ότι θα δώσει μια εξαιρετικά μεγάλη δυναμική στην περιοχή. Για εμάς η επισκεψιμότητα δεν τελειώνει το καλοκαίρι. Να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι 9-12 Σεπτεμβρίου η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, μετά από έναν πολύ όμορφο αγώνα, κατάφερε και εξασφάλισε τη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολης στην περιοχή μας. Το Ράλι Ακρόπολης από φέτος θα μπει στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, πράγμα που σημαίνει ότι η περιφέρειά μας θα μπει για τα καλά στο μάτι όλου του κόσμου», καταλήγει ο Ηλίας Μπουρμάς.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης