Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πώς αλλάζουν οι πολιτικές στα επιχειρηματικά ταξίδια

tags :
Πώς αλλάζουν οι πολιτικές στα επιχειρηματικά ταξίδια
Το 69% των υπεύθυνων λήψης αποφάσεων πιστεύουν ότι η απομακρυσμένη εργασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια
Τα επιχειρηματικά ταξίδια θα αλλάξουν καθώς πολλοί υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον μερικές φορές.
Ορισμένες συναντήσεις θα παραμείνουν εικονικές. Ωστόσο το 69% των υπεύθυνων λήψης αποφάσεων πιστεύουν ότι η απομακρυσμένη εργασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια.
Αυτό υπογραμμίζει έκθεση από την American Express και την American Express Global Business Travel.
* Το 86% των επιχειρηματιών που ταξιδεύουν ανυπομονούν να επιστρέψουν στο δρόμο μόλις κριθεί ασφαλές.
* Υπάρχει συσχέτιση μεταξύ επαγγελματικών ταξιδιών και υψηλότερου κέρδους και εσόδων λέει το 85% των υπευθύνων λήψης αποφάσεων.
* Το 90% των υπευθύνων λήψης αποφάσεων συμφωνούν ότι τα επαγγελματικά ταξίδια αυξάνουν την ανάπτυξη στην εργασία. Σε αυτό συμφωνεί και το 85% των επαγγελματιών ταξιδιωτών.
* Το 82% των επιχειρηματιών λένε επίσης ότι τα οφέλη των προσωπικών συναντήσεων είναι μεγαλύτερα από τις εικονικές συναντήσεις.
* Σχεδόν το 80% των επαγγελματιών ταξιδιωτών προτιμούν προσωπικές συναντήσεις σε σύγκριση με εικονικέ. Και το 78% προτιμούν προσωπικές συναντήσεις πωλήσεων από τις εικονικές.
Καθώς τα επαγγελματικά ταξίδια ξεκινούν ξανά, η έκθεση αναφέρει ότι το 73% των υπευθύνων λήψης αποφάσεων θέλουν καθοδήγηση σχετικά με το πώς θα πρέπει να είναι η ταξιδιωτική πολιτική τους για την ασφάλεια. Παράλληλα το 78% λέει ότι οι πολιτικές θα είναι διαφορετικές από αυτές πριν από την πανδημία.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης