Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σπύρος Αλμπέρτης, Silversea Cruises: Προσπαθούμε να βοηθήσουμε και τα μικρότερα ελληνικά νησιά

Σπύρος Αλμπέρτης, Silversea Cruises: Προσπαθούμε να βοηθήσουμε και τα μικρότερα ελληνικά νησιά
Η Ελλάδα βοήθησε όλες τις εταιρείες κρουαζιέρας να ξεκινήσουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς
Για την εταιρεία κρουαζιέρας Silversea Cruises, τα νέα της δρομολόγια, καθώς και για τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο Σπύρος Αλμπέρτης, επιχειρησιακός διευθυντής Ναυτιλίας και Λιμένων της Silversea Cruises, η οποία ανήκει στον όμιλο της Royal Caribbean τα τελευταία 3 χρόνια.
«Η Silversea Cruises αποτελείται από 10 κρουαζιερόπλοια, τα οποία διαθέτουν όλα υψηλά standards. Είναι value for money, είναι όλο σουίτες, 680 με φουλ επιβάτες. Βέβαια, στην περίοδο της πανδημίας και για να είμαστε σίγουροι, επειδή ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το πλοίο πάει με 75% χωρητικότητα επιβατών», επισημαίνει o Σπύρος Αλμπέρτης.
«Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε και τα μικρότερα ελληνικά νησιά. Ολες οι εταιρείες επενδύουν Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κέρκυρα και Κρήτη. Εμείς έχουμε βάλει μέσα την Πάρο, την Πάτμο, τη Σύρο, την Αμοργό. Ξεκινάμε από τον Πειραιά. Είναι 10ήμερη η κρουαζιέρα. Εχουμε δύο κρουαζιέρες, η μία πάει Αμοργό, η άλλη πάει Πάτμο. Η Ελλάδα βοήθησε όλες τις εταιρείες κρουαζιέρας να ξεκινήσουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εμείς τα πλοία θα τα κρατήσουμε τουλάχιστον τα δύο μέχρι τον Νοέμβριο στην Ελλάδα και μετά, εάν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουμε τα δρομολόγια στην Καραϊβική, στην Ανταρκτική», τονίζει ο επιχειρησιακός διευθυντής Ναυτιλίας και Λιμένων της Silversea Cruises.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης