Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Deal για Συνέδρια και κρουαζιέρα

Deal για Συνέδρια και κρουαζιέρα
του Χάρη Ντιγριντάκη
Στα παλιά του λημέρια βρέθηκε πρόσφατα μέσω zoom, ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.
Ο Υπουργός Τουρισμού παρουσίασε τις προτάσεις του για τη διεξαγωγή συνεδρίων και την κρουαζιέρα και η Επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για τη διεξαγωγή συνεδρίων με τη συμμετοχή εμβολιασμένων και νοσησάντων, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τήρηση σε κάθε περίπτωση του ορίου της χωρητικότητας του 80%, με κατάλληλη ταξιθεσία έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των συμμετεχόντων.
Όσον αφορά τον κλάδο της κρουαζιέρας, δίνεται πλέον η δυνατότητα ελλιμενισμού στα πλοία κρουαζιέρας με προέλευση ή διέλευση από τα λιμάνια της Τουρκίας Κουσάντασι και Γαλατά, δεδομένου ότι τα εν λόγω λιμάνια πληρούν τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα και τις ευρωπαϊκές προϋποθέσεις.
Αποφασίστηκε επίσης η επανέναρξη λειτουργίας των εσωτερικών κολυμβητικών δεξαμενών των ξενοδοχείων, με τα ίδια πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί για τις κολυμβητικές δεξαμενές του ΣΕΓΑΣ.
Όπως δήλωσε μάλιστα ο Βασίλης Κικίλιας, οι σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις θα δημοσιευθούν άμεσα σε ΦΕΚ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης