Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

KAYAK: Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για φθινόπωρο και χειμώνα

KAYAK: Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για φθινόπωρο και χειμώνα
Οι αποδράσεις από την πόλη είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους Βρετανούς αυτή τη σεζόν

Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλαρώνουν, η KAYAK είδε τις αναζητήσεις και τις τιμές να αυξάνονται για πολλούς προορισμούς αυτό το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.
Αναλύοντας τις τάσεις αναζήτησης του Ηνωμένου Βασιλείου μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2021, τα δεδομένα της KAYAK δείχνουν ότι πολλοί ταξιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ελπίδες για μια ηλιόλουστη απόδραση, με το Ντουμπάι και το Αλικάντε της Ισπανίας να κατατάσσονται και οι δύο στην πρώτη λίστα των 10 πιο δημοφιλών προορισμών.
Ωστόσο, φαίνεται ότι οι αποδράσεις από την πόλη είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους Βρετανούς αυτή τη σεζόν, με δημοφιλείς πόλεις όπως το Παρίσι, το Άμστερνταμ και η Νέα Υόρκη να αποτελούν τους έξι από τους 10 κορυφαίους προορισμούς.
Και παρά τους περιορισμούς που έχουν αρθεί σε πολλούς προορισμούς της ΕΕ τον Οκτώβριο και στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, το Εδιμβούργο και το Λονδίνο κατατάσσονται στους 10 κορυφαίους προορισμούς.
Φαίνεται ότι αυτές οι εγχώριες διακοπές στις πόλεις βλέπουν τις τιμές να αυξάνονται με μεγαλύτερο ρυθμό από ορισμένους διεθνείς προορισμούς, με τις μέσες τιμές πτήσεων τόσο για το Εδιμβούργο όσο και για το Λονδίνο να αυξάνονται πάνω από 15% από τον περασμένο μήνα.
Θα περίμενε κανείς ότι πολλές οικογένειες θα επανενωθούν με αγαπημένα τους πρόσωπα , με τα δεδομένα της KAYAK να αποκαλύπτουν σημαντικές αιχμές στις αναζητήσεις για χώρες που αφαιρέθηκαν πρόσφατα από την κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου, με το Ισλαμαμπάντ, το Πακιστάν να είναι ο πιο αναζητημένος προορισμός αυτήν τη στιγμή και η Λαχόρη στην τρίτη θέση.

Οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί

  1. Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν
  2. Ντουμπάι, ΗΑΕ
  3. Λαχόρη, Πακιστάν
  4. Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
  5. Εδιμβούργο, Σκωτία
  6. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
  7. Αλικάντε, Ισπανία
  8. Λονδίνο, Αγγλία
  9. Παρίσι, Γαλλία
  10. Άμστερνταμ, Ολλανδία

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης