Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός για ταξίδια των Βρετανών το 2022

Αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός για ταξίδια των Βρετανών το 2022

Περίπου το 90,1% των Βρετανών σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Γαλλία το επόμενο έτος. Aυτό αποκάλυψαν τα ευρήματα έρευνας της France Media Group.
Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 100.000 ερωτηθέντες, δείχνει ότι το 76,8% των Αμερικανών σχεδιάζει επίσης να ταξιδέψει στη Γαλλία το 2022.
Ενώ οι Αμερικανοί επέλεξαν τη Γαλλία ως καλοκαιρινό προορισμό (76,6%), οι Βρετανοί υπήκοοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν εκεί κυρίως τους ανοιξιάτικους μήνες (47,5% από αυτούς).
Παράλληλα, το 24,9% σχεδιάζει να ταξιδέψει το επόμενο καλοκαίρι.
Επιπλέον, περίπου το 11,2% των Αμερικανών δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ταξιδέψουν την άνοιξη. Μόλις το 8,9% δεν ήταν σίγουροι για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.
Ωστόσο, η αβεβαιότητα μεταξύ των Βρετανών ήταν ακόμη πιο έντονη. Συγκεκριμένα, το 18,8% από αυτούς ισχυρίζονται ότι δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να ταξιδέψουν.
Μια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδιών αποκάλυψε επίσης ότι η Γαλλία είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων προορισμών για τους Ευρωπαίους, με το 8,3 τοις εκατό των 4.000 ερωτηθέντων να προτιμούν τη δυτικοευρωπαϊκή χώρα.
Επιπλέον, η ίδια έκθεση δείχνει ότι το 74,4 τοις εκατό των ερωτηθέντων πιθανότατα θα ταξίδευαν στη Γαλλία για λόγους αναψυχής.
Μάλιστα το πιο προτιμώμενο είδος αναψυχής είναι:

  • Tα διαλείμματα στην πόλη (18%).
  • O ήλιος και η παραλία (17,3%).
  • H ακτή και η θάλασσα (12,9%).

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης