Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ισχυρό come back για τα ταξίδια εκδηλώσεων τις φετινές γιορτές

Ισχυρό come back για τα ταξίδια εκδηλώσεων τις φετινές γιορτές
Το 75% των ερωτηθέντων είπε ότι θα φιλοξενήσει ή θα προγραμματίσει εκδηλώσεις στις διακοπές του

Οι εκδηλώσεις εντείνονται για την εορταστική περίοδο του 2021 σύμφωνα με στοιχεία της Tripleseat από έρευνα που πραγματοποίησε σε 500 καταναλωτές. Αφορούσε τα σχέδιά τους για διακοπές για το 2021 που περιλαμβάνουν γιορτές και εκδηλώσεις σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Τα κυριότερα στοιχεία της έρευνας περιλαμβάνουν:

  • Οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να γιορτάσουν από κοντά. Το 75% των ερωτηθέντων είπε ότι θα φιλοξενήσει ή θα προγραμματίσει εκδηλώσεις στις διακοπές του.
  • Το catering έχει γίνει τακτικό μέρος των εορτασμών. Το 54% έχει χρησιμοποιήσει ή θα χρησιμοποιήσει catering για συγκεντρώσεις που έχουν φιλοξενήσει ή θα φιλοξενήσει το 2021. Αυτό είναι υψηλότερο από την έρευνά μας για τις διακοπές του 2020, όπου το 30% είπε ότι χρησιμοποιούσε catering.
  • Τα πάρτι διακοπών στο χώρο εργασίας επιστρέφουν. Το 66% λέει ότι οι εργοδότες τους θα διοργανώσουν γιορτή και το 84% αυτών των εκδηλώσεων γίνονται αυτοπροσώπως. Αυτή είναι μια τεράστια αύξηση από την έρευνά μας για το 2020, όπου το 45% είπε ότι ο χώρος εργασίας του θα διοργανώσει ένα πάρτι διακοπών είτε αυτοπροσώπως είτε εικονικά.
  • Τα ξενοδοχεία παίζουν εξέχοντα ρόλο στα ταξίδια διακοπών. Το 69% θα κάνει κράτηση ξενοδοχείου για εποχιακά ταξίδια για επίσκεψη στην οικογένεια και τους φίλους ή για ένα ταξίδι εργασίας.
  • Η Τρίτη είναι η πιο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για να κάνετε κράτηση για γιορτές. Οι πέντε πρώτες ημερομηνίες με τις περισσότερες κρατήσεις για εκδηλώσεις διακοπών είναι όλες τις Τρίτες, σύμφωνα με τα στοιχεία πελατών της Tripleseat.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης