Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η G Adventures και η Hostelworld φέρνουν νέους ταξιδιώτες στην Ελλάδα

Η G Adventures και η Hostelworld φέρνουν νέους ταξιδιώτες στην Ελλάδα
Οι εκδρομές ξεκινούν στις 8 Μαΐου και επισκέπτονται χώρες όπως Αλβανία, Αυστρία, Καμπότζη, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μεξικό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Περού, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ
Η G Adventures και η Hostelworld δημιουργώντας μια συλλογή από ξεναγήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν άτομα ηλικίας 18 έως 35 ετών. Μέσα στο πρόγραμμά τους φυσικά βρίσκεται και η Ελλάδα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για 38 εκδρομές σε 15 χώρες. Οι ταξιδιώτες θα χρησιμοποιήσουν περισσότερους από 50 ξενώνες ως βάση στο ταξίδι τους.
Οι εκδρομές ξεκινούν στις 8 Μαΐου και επισκέπτονται χώρες όπως Αλβανία, Αυστρία, Καμπότζη, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μεξικό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Περού, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ.
Δημιουργείται ένα νέο στυλ ταξιδιού που θα επιτρέπει στους πελάτες τους να έχουν μια καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και να υποστηρίξουν το μοντέλο κοινοτικού τουρισμού.
Τα ταξίδια διαρκούν από πέντε έως 34 ημέρες με ελεύθερο χρόνο ενσωματωμένο σε κάθε δρομολόγιο. Κάθε περιοδεία έρχεται με την υποστήριξη ενός «chief experience officer».
Οι εκδρομές άνοιξαν για κράτηση στις 8 Δεκεμβρίου και ξεκινούν από 199 $ για ένα τριήμερο ταξίδι.
Οι εκδρομές πωλούνται από τους G Adventures, Hostelworld και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης