Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε δύο επιπλέον σεζόν κρουαζιέρας σε Ελλάδα από τη Λεμεσό της Κύπρου το 2022 και το 2023.

Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε δύο επιπλέον σεζόν κρουαζιέρας σε Ελλάδα από τη Λεμεσό της Κύπρου το 2022 και το 2023.
Τον Μάιο-Αύγουστο του 2023, το Rhapsody of the Seas θα επιστρέψει στη Λεμεσό για να ταξιδέψει σε νέες επτά νύχτες κρουαζιέρες στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, καθώς και σε δρομολόγια Ελλάδας και Τουρκίας
Το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas θα προσφέρει μια σειρά από ταξίδια με κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά.
Οι κρουαζιέρες -μετ’ επιστροφής- θα πραγματοποιηθούν από τη Λεμεσό, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2022.
Τα δρομολόγια του καλοκαιριού του 2022 θα περιλαμβάνουν εκτός από τα ελληνικά νησιά, προορισμούς σε Ισραήλ, Αίγυπτο και Τουρκία.

Κρουαζιέρες σε Ελλάδα Μάιο-Αύγουστο του 2023

Τον Μάιο-Αύγουστο του 2023, το Rhapsody of the Seas θα επιστρέψει στη Λεμεσό για να ταξιδέψει σε νέες επτά νύχτες κρουαζιέρες στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, καθώς και σε δρομολόγια Ελλάδας και Τουρκίας.
Στη συνέχεια, το πλοίο θα κατευθυνθεί προς τη Χάιφα μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου 2023. Και θα πραγματοποιεί ένα συνδυασμό δρομολογίων δύο έως επτά διανυκτερεύσεων προς τα ελληνικά νησιά και την Κύπρο.
«Η Κύπρος είναι μια βασική και αναπτυσσόμενη αγορά για τη Royal Caribbean και αποτελεί την τέλεια πύλη για τους επισκέπτες μας να εξερευνήσουν την ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Ben Bouldin αντιπρόεδρος της Royal Caribbean.
Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε αυτό το όμορφο νησί για τα επόμενα δύο συνεχόμενα καλοκαίρια».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης