Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής: Πιστεύουμε πάρα πολύ στον θεματικό τουρισμό

Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής: Πιστεύουμε πάρα πολύ στον θεματικό τουρισμό
«Είμαστε στις τελευταίες συνεννοήσεις με τον δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων για το ποια ακίνητα θα συμπεριληφθούν και πολύ σύντομα θα βγούμε σε διαγωνισμό για την αξιοποίηση φυσικά των ιαματικών πηγών»

Για τα νησιά της περιφέρειας Αττικής ως τουριστικό προορισμό, τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται σε αυτά, καθώς και για τις εναλλακτικές μορφές που αναπτύσσονται μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.
«Δεν υπάρχουν όρια στο πού στοχεύουμε. Στοχεύουμε παντού, διότι το προϊόν που προωθούμε είναι εξαιρετικό. Αναδεικνύουμε τον θεματικό τουρισμό. Αλλωστε πολύ πρόσφατα, στη συνεδρίαση περιφερειακού συμβουλίου Τουρισμού, ο περιφερειάρχης μας μίλησε και για τον ιατρικό τουρισμό. Πιστεύει ακράδαντα και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση με τον περιφερειάρχη για την εξάπλωση του ιατρικού τουρισμού και τα νησιά μας είναι ένας ιδανικός τόπος γι’ αυτό. Πιστεύουμε σε μια περιφέρεια υγείας και ευεξίας. Δεν δουλεύουμε μονομερώς, δεν ασχολούμαστε με ένα είδος τουρισμού, πιστεύουμε πάρα πολύ στον θεματικό τουρισμό και ιδιαίτερα στα νησιά μας απασχολεί και ο αθλητικός τουρισμός», τονίζει η αντιπεριφερειάρχης Νήσων.
«Το σημαντικό είναι ότι τα Μέθανα συνεχίζουν να είναι μία αρχόντισσα. Βρισκόμαστε σε συνεργασία και σε διαρκή επικοινωνία με την ΕΤΑΔ και πολύ σύντομα θα βγει ο διαγωνισμός για τα ιαματικά λουτρά των Μεθάνων και των Αναργύρων. Είμαστε στις τελευταίες συνεννοήσεις με τον δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων για το ποια ακίνητα θα συμπεριληφθούν και πολύ σύντομα θα βγούμε σε διαγωνισμό για την αξιοποίηση φυσικά των ιαματικών πηγών», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, λέγοντας πως στόχο αποτελεί η κυκλική οικονομία, έτσι ώστε ο τουρισμός να έχει το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης