Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Royal Caribbean λανσάρει μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων

Η Royal Caribbean λανσάρει μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων

Οι επιβάτες της Royal Caribbean και οι σύμβουλοί τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή κρατήσεων για να δουν επιλογές ξενοδοχείων

Η Royal Caribbean International συνεργάστηκε με την Priceline για να λανσάρει μια νέα μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων, την Royal Caribbean Hotels.
Με σκοπό να παρέχει σε ταξιδιώτες και ταξιδιωτικούς συμβούλους έναν ευκολότερο τρόπο για να κάνουν κράτηση καταλυμάτων πριν ή μετά την κρουαζιέρα, η πλατφόρμα υπόσχεται αποκλειστικές τιμές σε ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά σε λιμάνια αναχώρησης και άφιξης της Royal Caribbean σε όλο τον κόσμο, όπως στην Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό και η Αμερική.
Οι επιβάτες της Royal Caribbean και οι σύμβουλοί τους μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή κρατήσεων για να δουν επιλογές ξενοδοχείων που έχουν φιλτραριστεί με βάση την ημερομηνία, τον αριθμό των ταξιδιωτών στην ομάδα τους και την πόλη αναχώρησης ή άφιξης του πλου, καθώς και την προτιμώμενη βαθμολογία ξενοδοχείου, τις επιθυμητές ανέσεις και άλλα .
Τα ακίνητα που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν το Mandarin Oriental Miami, το Four Seasons Hotel Seattle και το Serras Hotel Barcelona.
Η μηχανή Royal Caribbean Hotels είναι επί του παρόντος ενεργή για ταξιδιώτες και συμβούλους στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό. Οι σύμβουλοι μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στον κινητήρα μέσω της πλατφόρμας Cruising Power της Royal Caribbean.
Το λανσάρισμα των Royal Caribbean Hotels ακολουθεί το πρόσφατο ντεμπούτο της αδελφής μάρκας Celebrity Cruises μιας παρόμοιας μηχανής κρατήσεων ξενοδοχείων με την Priceline, Hotels by Celebrity.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης