Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Booking.com ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision 2022

Η Booking.com ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision 2022

Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας

Η Booking.com θα είναι ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022.
Η ταξιδιωτική πλατφόρμα ανανέωση τη συνεργασία της με την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας.
Ως Επίσημος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης και ως μέρος της αποστολής της να διευκολύνει τον καθένα να γνωρίσει τον κόσμο, η Booking.com δεσμεύεται να βοηθά τους θαυμαστές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision παντού να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα εμπνευσμένα από τη μουσική ταξίδια τους, όπου κι αν πάνε.
Είτε το να ζουν σαν ποπ σταρ σε μια πολυτελή σουίτα είτε να επιστρέφουν σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα. Με περισσότερες από 28 εκατομμύρια καταχωρίσεις σε ξενοδοχεία, σπίτια και άλλα μοναδικά μέρη για διαμονή, υπάρχει ένα τέλειο κατάλυμα επιλογής για κάθε λάτρη της μουσικής.
Ένας κόσμος μελωδικών ταξιδιωτικών εμπειριών απέχει λίγα μόλις πατήματα στην εφαρμογή Booking.com.
Από ένα οδικό ταξίδι για να εξερευνήσετε τα γραφικά τοπία και τους θρυλικούς αμπελώνες του Piemonte μέχρι την ανακάλυψη του φαγητού, της κουλτούρας και της αρχιτεκτονικής που κάνουν την πόλη ξεχωριστή, υπάρχουν πάρα πολλά υπέροχα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο για να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις μεταξύ των εμβληματικών ζωντανών παραστάσεων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.
«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα επανέλθουμε ως Επίσημος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, δήλωσε ο Arjan Dijk Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Booking.com.
Καθώς η πρόσβαση σε ζωντανές εμφανίσεις και ταξίδια ανοίγει ξανά σε πολλά μέρη του κόσμου, η Booking.com ανυπομονεί να παίξει έναν ρόλο στο να διευκολύνει εκατομμύρια θαυμαστές της Eurovision να συναντηθούν και να γιορτάσουν τη μεγαλύτερο και πιο αγαπημένη live στον κόσμο μουσική εκδήλωση».
Επίσης, η Booking.com θα συνεργαστεί στενά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων για πρόσθετες μεταδόσεις, ψηφιακές και κοινωνικές δραστηριότητες στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.
Στόχος είναι να προσελκύσουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο με αποκλειστικό ταξιδιωτικό περιεχόμενο που σχετίζεται με τη Eurovision και μοναδικές, μοναδικές εμπειρίες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης