Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Eurowings εγκαινιάζει τη βάση της στη Στοκχόλμη με πτήσεις σε Ελλάδα

Η Eurowings εγκαινιάζει τη βάση της στη Στοκχόλμη με πτήσεις σε Ελλάδα
Η Eurowings θα πετάει επίσης στα ελληνικά νησιά Ηράκλειο, Ρόδο και Μύκονο καθώς και στη Λάρνακα στην Κύπρο
Για πρώτη φορά, η Eurowings προσφέρει τώρα στους επιβάτες της απευθείας πτήσεις από τη Σουηδία προς πολλούς ελκυστικούς προορισμούς – συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών πόλεων όπως η Βαρκελώνη, το Αμβούργο και ηλιόλουστων προορισμών όπως το πιο δημοφιλές νησί διακοπών της Ευρώπης, η Μαγιόρκα.
Με το άνοιγμα της νέας της βάσης, η γερμανική αεροπορική εταιρεία επεκτείνει σημαντικά τις υπηρεσίες της στη Βόρεια Ευρώπη: Η Στοκχόλμη είναι η ενδέκατη τοποθεσία της Eurowings στην Ευρώπη – και η πέμπτη βάση εκτός της εγχώριας αγοράς της Γερμανίας, μετά την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, την Πράγα, την Πρίστινα και Σάλτσμπουργκ.
Με την αυξημένη παρουσία της στα «Σκανδιναβικά», η δημοφιλής γερμανική αεροπορική εταιρεία δεν δημιουργεί μόνο καλύτερες συνδέσεις για τη Σουηδία, ειδικά σε ηλιόλουστους προορισμούς στη νότια Ευρώπη. Η κίνηση φέρνει επίσης εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή (τόσο άμεσες όσο και έμμεσες), δημιουργώντας δυναμική απασχόλησης στη σκανδιναβική αγορά αερομεταφορών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowings, Jens Bischof: «Η Σουηδία είναι μια αγορά που ταιριάζει απόλυτα με τον προσανατολισμό μας ως αεροπορική εταιρεία αξίας για την Ευρώπη. Σε αβέβαιους καιρούς, πολλοί ταξιδιώτες δεν αναζητούν πλέον πρωταρχικά το φθηνότερο εισιτήριο, αλλά για μια αεροπορική εταιρεία που μπορούν να εμπιστεύονται άνευ όρων όσον αφορά την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την κοινωνική ευθύνη. Με τη Lufthansa DNA μας, ένα ελκυστικό δίκτυο προσιτών απευθείας πτήσεων, και φιλικές προς τον πελάτη, καινοτόμες υπηρεσίες, μπορούμε να προσφέρουμε ακριβώς αυτό».
Οι νέες πτήσεις από τη Στοκχόλμη πηγαίνουν σε αρκετούς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στη νότια Ευρώπη, όπως η Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το Αλικάντε και η Μάλαγα στην Ισπανία. Άλλοι προορισμοί είναι το Μπέρμιγχαμ, η Νίκαια, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ.
Η Eurowings θα πετάει επίσης στα ελληνικά νησιά Ηράκλειο, Ρόδο και Μύκονο καθώς και στη Λάρνακα στην Κύπρο. Η Eurowings θα προσθέσει περισσότερους προορισμούς από την Αρλάντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων μέσω του eurowings.com και της εφαρμογής Eurowings. Οι τιμές ξεκινούν από 299 SEK (29,99 ευρώ) για πτήση απλής μετάβασης.
Η Eurowings είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και –μετρούμενες με βάση την ικανοποίηση των πελατών– πιο δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής της Γερμανίας συνδυάζει το DNA της Lufthansa με μια φιλοσοφία σχέσης ποιότητας/τιμής και καινοτόμες υπηρεσίες πελατών: αυτές περιλαμβάνουν μια κορυφαία στον κλάδο ιδέα για την υγεία και την υγιεινή, καθώς και την επιλογή κράτησης μιας δωρεάν μεσαίας θέσης στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. μόλις 10 ευρώ – είτε για άνεση είτε για υγιεινή. Οι πιο ευέλικτες επιλογές επανακράτησης στον κλάδο, ακόμη και έως και 40 λεπτά πριν από την αναχώρηση, είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει τη Eurowings την κορυφαία επιλογή πολλών πελατών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης