Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Green Key International: Συνοδοιπόρος με την Expedia στο πρόγραμμα για βιώσιμο τουρισμό της UNESCO

Green Key International: Συνοδοιπόρος με την Expedia στο πρόγραμμα για βιώσιμο τουρισμό της UNESCO
Η έγκριση από το Green Key International της υπόσχεσης της UNESCO σημαίνει ότι άλλα 3.200 ακίνητα σε περισσότερες από 60 χώρες θα γίνουν μέρος της πρακτικής της UNESCO
Στη δέσμευση για βιώσιμα ταξίδια εντάσσεται το σήμα Green Key International σύμφωνα με ανακοίνωση της UNESCO και του ομίλου Expedia.
Ειδικότερα, το διεθνές οικολογικό σήμα θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της UNESCO, Sustainable Travel Pledge, που προωθεί τον βιώσιμο τουρισμό και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς παγκοσμίως.
Η έγκριση από το Green Key International της υπόσχεσης της UNESCO σημαίνει ότι άλλα 3.200 ακίνητα σε περισσότερες από 60 χώρες θα γίνουν μέρος της πρακτικής της UNESCO.
Αυτή η κίνηση ανεβάζει το σύνολο σε περισσότερα από 9.000 ακίνητα σε όλο τον κόσμο.
Οι προτεραιότητές του προγράμματος περιλαμβάνουν την αύξηση της χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον και βιώσιμων μεθόδων και τεχνολογίας για τη μείωση της σπατάλης πόρων.
Επίσης συμβάλλουν στη δημιουργία βιώσιμων αλλαγών συμπεριφοράς στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.
Ελέγχει αυστηρά τα υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα που αναμένονται για τις τοποθεσίες της, που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, ξενώνες και πάρκα διακοπών και άλλες κατηγορίες στον τομέα της φιλοξενίας.
Υπενθυμίζεται ότι το Green Key είναι ένα διεθνές οικολογικό σήμα που απονέμεται σε παρόχους καταλυμάτων και άλλες εγκαταστάσεις φιλοξενίας σε περισσότερες από 60 χώρες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης