Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κατερίνα Μούσμπε, Mideast Travel Worldwide: Αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ γεμάτη από Αραβες

Κατερίνα Μούσμπε, Mideast Travel Worldwide: Αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ γεμάτη από Αραβες
Αυτή η χρονιά, εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, φαντάζει να είναι πάρα πολύ γεμάτη από Άραβες, ιδίως στη Μύκονο και στη Σαντορίνη
Για την έντονη κινητικότητα που καταγράφεται από τις αραβικές χώρες προς την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, καθώς και για τις νέες αεροπορικές συνδέσεις που έχουν προσθέσει οι αεροπορικές εταιρείες προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη ζήτηση μιλά στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η γενική διευθύντρια του ομίλου Mideast Travel Worldwide, Κατερίνα Μούσμπε.
«Αυτή η χρονιά, εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, φαντάζει να είναι πάρα πολύ γεμάτη από Άραβες, ιδίως στη Μύκονο και στη Σαντορίνη. Κάποια ξενοδοχεία σε αυτούς τους δύο προορισμούς έχουν προχωρήσει σε “stop sales”, δηλαδή έχουν αρχίσει και γεμίζουν», τονίζει η γενική διευθύντρια του ομίλου Mideast Travel Worldwide.
«Αναφορικά με τους Αραβες τουρίστες μετράει η ποιότητα, γιατί μπορεί ένας Αραβας πελάτης να δαπανά όσα ξοδεύουν 40 γκρουπ. Οι άνθρωποι αυτοί όταν ταξιδεύουν, πέρα από το γεγονός ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα, θέλουν να έχουν μια άριστη διαμονή με προδιαγραφές αληθινής πολυτέλειας, θέλουν τα πολύ καλά εστιατόρια, τα πολύ καλά αυτοκίνητα, το σωστό service. Εχουν αυτές τις απαιτήσεις που ανταποκρίνονται στο προφίλ ενός VIP. Και η χώρα μας έχει αρχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς πάρα πολλά ξενοδοχεία έχουν προσθέσει σουίτες, σουίτες με πισίνες, πισίνες που εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα. Υπάρχει μία τάση από την Ελλάδα να μπορεί να δώσει στον Αραβα τουρίστα την πολυτέλεια που ζητάει. Γι’ αυτό άλλωστε και αυξάνονται ο αριθμός των Αράβων που επισκέπτεται τη χώρα μας και ο αριθμός των πτήσεων προς την Ελλάδα», προσθέτει η Κατερίνα Μούσμπε.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης