Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Μαρία Αλιφραγκή, Signature Travel: Μετά από τόση παύση στα ταξίδια, υπάρχει κινητικότητα για το Πάσχα

Μαρία Αλιφραγκή, Signature Travel: Μετά από τόση παύση στα ταξίδια, υπάρχει κινητικότητα για το Πάσχα
«Υπάρχει διάθεση για ταξίδια φέτος το Πάσχα»
Για την τουριστική ζήτηση που καταγράφεται ενόψει του Πάσχα, καθώς και για τους δημοφιλείς προορισμούς των Ελλήνων ταξιδιωτών μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η Μαρία Αλιφραγκή, διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού πρακτορείου Signature Travel.
«Υπάρχει διάθεση για ταξίδια φέτος το Πάσχα και έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί ναι μεν ρωτάνε πάρα πολύ, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εικόνα για το Πάσχα στα γραφεία. Στο εξωτερικό είναι καλύτερη η εικόνα (σ.σ.: σε σχέση με την πανδημία), στο εξωτερικό θέλουν πιο πολύ να πάνε, προφανώς γιατί τους έχει λείψει και πιο πολύ», επισημαίνει η Μαρία Αλιφραγκή.
«Αλλοτε, για το Πάσχα περισσότερη ζήτηση καταγραφόταν για την Ελλάδα, τώρα τα γραφεία έχουν γεμίσει όποιες θέσεις του εξωτερικού είχαν πάρει. Η Γαλλία είναι από τους πρωτοπόρους, η Ρώμη, πολλοί προορισμοί και στην Ευρώπη που τους έχουν προτιμήσει οι Ελληνες σε σχέση με άλλες χρονιές. Εχουμε ακόμη δωμάτια στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόση παύση στα ταξίδια υπάρχει μία διάθεση και μία κινητικότητα. Αυτό είναι καλό. Στο εσωτερικό καλά πηγαίνουν τα γκρουπ», τονίζει, μεταξύ άλλων, η διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού πρακτορείου Signature Travel.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης