Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ελλάδα στους top προορισμούς για διακοπές ευεξίας των Αμερικανών

Η Ελλάδα στους top προορισμούς για διακοπές ευεξίας των Αμερικανών
Οι κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια ευεξίας περιλαμβάνουν ήρεμες τοποθεσίες που έχουν τάση πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα
Η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα βρίσκεται στους προορισμούς των Αμερικανών ως σημείο εκκίνησης για τις ποικίλες προσφορές της χώρας για διακοπές ευεξίας.
Φυσικά συμπεριλαμβάνονται τα διάσημα νησιά της που διαθέτουν πολλές επιλογές για αποκατάσταση στη φύση ενώ έχουν και κορυφαία θέρετρα ευεξίας.
Αυτό προκύπτει από την πρόσφατη έκθεση της Skyscanner στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί.
Η εταιρεία υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί ταξιδιώτες ονειρεύονται ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία καθώς ταξιδεύουν.
Ως εκ τούτου τα ταξίδια ευεξίας είναι στην τάση για το 2022, με κορυφαίους προορισμούς που κυμαίνονται από τις Η.Π.Α. όπως η Καλιφόρνια σε διεθνείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Κόστα Ρίκα.
Διαπίστωσε ότι το 33% των Αμερικανών ταξιδιωτών ονειρεύεται να κάνει ένα ταξίδι «απόλυτης χαλάρωσης» το 2022.
Το ένα τρίτο τρίτο των ερωτηθέντων (29%) να επιθυμούν «διακοπές ευεξίας». Επιπλέον, το 24% των Αμερικανών δηλώνει ότι τα ταξίδια έχουν θετικό αντίκτυπο στην ψυχική και συναισθηματική τους ευεξία.

Κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί ευεξίας

Οι κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια ευεξίας περιλαμβάνουν ήρεμες τοποθεσίες που έχουν τάση πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα. Στις ΗΠΑ, η Καλιφόρνια παρατηρεί αύξηση του ενδιαφέροντος για το 2022, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη Σάντα Μπάρμπαρα και τη Σάντα Μόνικα. Η Sedona, Ariz., είναι μια άλλη κορυφαία επιλογή.
Η Skyscanner σημειώνει επίσης ότι η αυξημένη ζήτηση για αυτούς τους προορισμούς είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα της αύξησης του ενδιαφέροντος για ταξίδια στο εσωτερικό που σχετίζεται με την πανδημία.
Σε διεθνές επίπεδο, άτομα που αναζητούν ευεξία δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την Κόστα Ρίκα, χάρη στα φυσικά τοπία και τον χαλαρό τρόπο ζωής της.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης