Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Με το βλέμμα στην Ελλάδα οι Βρετανοί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Με το βλέμμα στην Ελλάδα οι Βρετανοί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές
Ο προϋπολογισμός είναι η κύρια ανησυχία με το 42% να λέει ότι θα ξοδέψει κάτω από 500 £ για μια εβδομάδα και το 37% να λέει ότι θα δαπανήσει μεταξύ 500 £ και 1.000 £
Η Ελλάδα, η ηπειρωτική Ισπανία, η Καραϊβική, τα Κανάρια Νησιά και η Τουρκία βρίσκονται στην κορυφή των ταξιδιωτικών προτιμήσεων των Βρετανών για το φετινό καλοκαίρι.
Περίπου το 85% των Βρετανών θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την πλατφόρμα ταξιδιωτικών προσφορών HolidayPirates.com.
Νέα έρευνα καταναλωτών σχετικά με τις τάσεις των καλοκαιρινών διακοπών του 2022 διαπίστωσε ότι μόλις το 15% σχεδιάζει να κάνει διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Πρόκειται για μια σημαντική πτώση από τις προ-πανδημικές προθέσεις στα τέλη του 2019, όταν το 45% των Βρετανών δήλωσε ότι θα έκανε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Αντικατοπτρίζει μια ακόμη μεγαλύτερη μετατόπιση από το ύψος της πανδημίας το 2020, όταν το 55% δήλωσε ότι σχεδίαζε να κάνει διακοπές στο εσωτερικό.
Τα στοιχεία του HolidayPirates διαπίστωσαν ότι το 37% των Βρετανών δήλωσαν ότι δεν έκαναν διακοπές το 2021.
Τα στοιχεία πελατών δείχνουν ότι το 74% θα πάει διακοπές στην παραλία.

Πόσα θα ξοδέψουν

Ο προϋπολογισμός είναι η κύρια ανησυχία με το 42% να λέει ότι θα ξοδέψει κάτω από 500 £ για μια εβδομάδα και το 37% να λέει ότι θα δαπανήσει μεταξύ 500 £ και 1.000 £.
Η έρευνα του HolidayPirates διαπίστωσε επίσης ότι οι συμφωνίες φιλικές προς τον προϋπολογισμό, all-inclusive είναι η πιο ευνοημένη βάση επιτραπέζιας.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης