Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ελλάδα στην τριάδα των κορυφαίων προορισμών για τους Βρετανούς

Η Ελλάδα στην τριάδα των κορυφαίων προορισμών για τους Βρετανούς

Όσοι σχεδιάζουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να παρεκκλίνουν συνήθως από τη χαμηλού κόστους Βουλγαρία

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελλάδα ως ο προτιμώμενος προορισμός διακοπών για τους Βρετανούς, ακολουθούμενη από την Τουρκία και την Πορτογαλία.
Οι ισπανικές ακτές έλαβαν βαθμολογία 92% στην τελευταία έρευνα Post Office Travel Money, ακολουθούμενες από τα Κανάρια Νησιά.
Ωστόσο, καθώς οι περιορισμοί του Covid έχουν χαλαρώσει σε όλο τον κόσμο, το 53% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι σχεδίαζε ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε σύγκριση με το 43% το 2021.
Εν τω μεταξύ, οι Βρετανικές διακοπές εξακολουθούν να είναι πιο ακριβές από αντίστοιχες διακοπές στην ήπειρο, με τις οικογένειες να ξοδεύουν 1.400 £ περισσότερα για να μείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο παρά να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό αυτό το εξάμηνο.
Όσοι σχεδιάζουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να παρεκκλίνουν συνήθως από τη χαμηλού κόστους Βουλγαρία (80%) και αντ’ αυτής να επιλέξουν την Κροατία, η οποία λαμβάνει βαθμολογία 86%.
Η Τουρκία τα πήγε επίσης καλά ως προς την αξία, πράγματι είναι μια από τις λίγες χώρες όπου η λίρα θα αυξηθεί περισσότερο από ό,τι το 2021. Οι Βρετανοί που ανταλλάσσουν £500 μπορούν να αναμένουν ότι θα λάβουν πάνω από 50% περισσότερο σε λίρες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης