Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πότε αναμένεται η ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδίων

Πότε αναμένεται η ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδίων
Συνολικά, το 73% των ηγετών επιχειρήσεων πιστεύει ότι οι εταιρείες τους θα πραγματοποιήσουν αεροπορικά ταξίδια τα επόμενα δύο χρόνια
Σχεδόν τα τρία τέταρτα των Βρετανών ηγετών επιχειρήσεων αναμένουν οι εταιρείες τους να επαναφέρουν τα εταιρικά ταξίδια τα επόμενα δύο χρόνια, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα της Survation.
Μάλιστα, σχεδόν οι μισές εταιρείες που δεν πετούσαν πριν από την πανδημία αναμένουν να το κάνουν μέχρι το 2024.
Επιχειρήσεις από κάθε περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύουν ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα ενισχύσουν τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξής τους, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
Η αναμενόμενη ανάκαμψη στα εταιρικά ταξίδια έρχεται καθώς ο αριθμός των αεροπορικών επιβατών συνεχίζει να αυξάνεται, με το Χίθροου να επιτυγχάνει το 79% των επιπέδων πριν από την Covid 2019 τον Μάιο.
Η Iata αναμένει ότι ο συνολικός αριθμός επιβατών σε όλη την Ευρώπη θα φτάσει το 86% των επιπέδων του 2019 το 2022, προτού πραγματοποιήσει πλήρη ανάκαμψη το 2024.
Τα βασικά ευρήματα από τη δημοσκόπηση της εταιρείας έρευνας αγοράς περιλαμβάνουν:
Συνολικά, το 73% των ηγετών επιχειρήσεων πιστεύει ότι οι εταιρείες τους θα πραγματοποιήσουν αεροπορικά ταξίδια τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό αυξήθηκε σε εννέα στους δέκα (89%) των ηγετών επιχειρήσεων στο Λονδίνο.
Σχεδόν οι μισές (47%) από εκείνες τις επιχειρήσεις που δεν έκαναν αεροπορικά ταξίδια πριν από την πανδημία, λένε ότι είναι πιθανό να το κάνουν τα επόμενα δύο χρόνια.
Όσοι ταξίδευαν αεροπορικώς πριν από την πανδημία, σε ποσοστό 98% θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν τα επόμενα δύο χρόνια.
Σχεδόν επτά στους δέκα (67%) δήλωσαν ότι θα έχαναν πελάτες ή συμβόλαια εάν η ομάδα τους δεν μπορούσε να πετάξει.
Οι μισοί ή περισσότεροι ηγέτες επιχειρήσεων στη Σκωτία (54%), τη Βόρεια Ιρλανδία (64%) και την Ουαλία (48%) δήλωσαν ότι οι πτήσεις είναι απαραίτητες για τις επαγγελματικές συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης