Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Saudia σε Μύκονο

Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Saudia σε Μύκονο
Η υπηρεσία λειτουργεί με υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus A320, σε διαμόρφωση δύο θέσεων με 20 θέσεις Business Class και 90 θέσεις σε Guest Class
Η Saudi Arabian Airlines (Saudia), ο εθνικός αερομεταφορέας του βασιλείου, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη των νέων απευθείας πτήσεων της από την 1η Ιουλίου, προς την Μύκονο.
Ο εθνικός αερομεταφορέας θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα στο εποχικό δρομολόγιο Ριάντ-Μύκονος μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Τα εγκαίνια της νέας διαδρομής πραγματοποιήθηκαν στο Διεθνές Σαλόνι Alfursan της Saudia στο διεθνές αεροδρόμιο King Khalid στο Ριάντ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Σαουδική Αραβία Αλέξης Κωνσταντόπουλος και ο Essam Akhonbay, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Διαχείρισης Προϊόντων της Saudia.
Σύμφωνα με τη Saudia, το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιεί τρία ταξίδια με επιστροφή την εβδομάδα με πτήσεις που αναχωρούν Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
Η εξερχόμενη πτήση SV193 από το Διεθνές Αεροδρόμιο King Khaled (RUH) του Ριάντ προς το αεροδρόμιο Μυκόνου-Μαντώ Μαυρογένους (JMK) θα έχει συνολικό χρόνο πτήσης 3 ώρες και 55 λεπτά, ενώ το SV194 εισερχόμενο από τη Μύκονο στο Ριάντ θα διαρκεί 3 ώρες και 40 λεπτά.
Μιλώντας στην τελετή έναρξης, ο Essam Akhonbay τόνισε ότι «με το άνοιγμα της νέας διαδρομής Ριάντ-Μύκονος, προωθήσαμε τις προσπάθειες μας να συνδέσουμε τους επισκέπτες με τους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και να ενισχύσουμε τη συνδεσιμότητα της Σαουδικής Αραβίας με τον κόσμο.
Σηματοδοτεί επίσης τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στο ρόλο μας ως «Wings of Vision 2030» να οδηγήσουμε την ανάπτυξη και την ανάπτυξη στον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα του Βασιλείου».
Η υπηρεσία λειτουργεί με υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus A320, σε διαμόρφωση δύο θέσεων με 20 θέσεις Business Class και 90 θέσεις σε Guest Class.
Η βραβευμένη υπηρεσία Business Class της Saudia διαθέτει πλήρως επίπεδα καθίσματα, φαγητό κατά παραγγελία και ευρύχωροι εσωτερικοί χώροι καμπίνας.
Όλοι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει του αερομεταφορέα, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 5.000 ώρες ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητα WiFi, πρόσθεσε.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης