Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πώς διαμορφώνεται το μελλοντικό σκηνικό στα παγκόσμια επαγγελματικά ταξίδια

Πώς διαμορφώνεται το μελλοντικό σκηνικό στα παγκόσμια επαγγελματικά ταξίδια
Τροφοδοτούμενη από την επιστροφή στα επαγγελματικά ταξίδια, η εκδήλωση προσέλκυσε σημαντικό αριθμό παρευρισκομένων

Η παγκόσμια βιομηχανία με τα επαγγελματικά ταξίδια επιστρέφει και συνεχίζει να κινείται προς την ανάκαμψη.
Αυτό αποδεικνύεται από την έντονη συμμετοχή στο συνέδριο Convention 2022 της Παγκόσμιας Ένωσης Επιχειρηματικών Ταξιδιών (GBTA), που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο.
Την μεγαλύτερη συγκέντρωση της παγκόσμιας βιομηχανίας επαγγελματικών ταξιδιών απασχόλησε το τι θα ακολουθήσει. Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο ήταν η συνεχής ανάκαμψη, ο μετασχηματισμός, η βιωσιμότητα και το μέλλον της εργασίας.
Ο κλάδος συγκεντρώθηκε για να «(Επαν)συνδέσει, (Επαν)Φανταστεί και (Επανα)Δημιουργήσει», με περισσότερους από 4.600 εγγεγραμμένους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων 1.020 ταξιδιωτικών αγοραστών από περισσότερες από 50 χώρες, 550 εταιρείες και 250+ εκθέτες.
Τροφοδοτούμενη από την επιστροφή στα επαγγελματικά ταξίδια, η εκδήλωση προσέλκυσε σημαντικό αριθμό παρευρισκομένων. Για πρώτη φορά νέες εταιρείες παρευρέθηκαν στο συνέδριο.
Η εξέλιξη της παγκόσμιας βιομηχανίας επαγγελματικών ταξιδιών, το μέλλον της εργασίας, η βιωσιμότητα και η ποικιλομορφία, η ισότητα και η ένταξη ήταν εξέχοντα θέματα καθώς η βιομηχανία προχωρά μετά την πανδημία.
Η GBTA αποκάλυψε τη νέα της μάρκα «Πολλές φωνές, ένας σκοπός» που αντιπροσωπεύει τις συλλογικές, παγκόσμιες και ποικίλες φωνές των μελών της, που ενώνονται για να διαμορφώσουν το μέλλον της βιομηχανίας.

Προβλέψεις του κλάδου

Παρόλο που η παγκόσμια βιομηχανία επαγγελματικών ταξιδιών συνεχίζει την πρόοδο της προς την επιστροφή στα επίπεδα δαπανών των 1,4 τρις δολαρίων πριν από την πανδημία, η ανάκαμψη έχει πληγεί.

  • Οι αλλαγές στις μακροοικονομικές συνθήκες επηρεάζουν το χρονοδιάγραμμα, την τροχιά και τον ρυθμό ανάκαμψης των επαγγελματικών ταξιδιών, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και ανά περιοχή, ωθώντας τις προβλέψεις για πλήρη ανάκαμψη το 2026 αντί για το 2024 όπως προβλεπόταν προηγουμένως.
  • Οι παγκόσμιες αυξήσεις στις τιμές των ταξιδιών πρόκειται να συνεχιστούν το 2022 και όλο το 2023.
  • Οι αυξανόμενες τιμές των καυσίμων, οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού και οι πληθωριστικές πιέσεις στο κόστος των πρώτων υλών είναι οι κύριοι μοχλοί της αναμενόμενης αύξησης των τιμών.
  • Η τεχνολογία βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του Travel Manager καθώς οι εταιρείες διαχείρισης συνεχίζουν να διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην επιστροφή των επαγγελματικών ταξιδιών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης