Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Χριστούγεννα 2022: Ποιοι διεθνείς προορισμοί κινούνται ανοδικά στις κρατήσεις

Χριστούγεννα 2022: Ποιοι διεθνείς προορισμοί κινούνται ανοδικά στις κρατήσεις
Χώρες όπως το Βιετνάμ, η Τουρκία έχουν αναδειχθεί ως νέοι προορισμοί για ταξίδια
Η τουριστική δραστηριότητα έχει ανεβάσει ταχύτητα και αναμένεται να φτάσει στο αποκορύφωμά της αυτή την εορταστική περίοδο, καθώς οι ταξιδιώτες περιμένουν να πλησιάσουν νέους προορισμούς.
Χώρες όπως το Βιετνάμ, η Τουρκία έχουν αναδειχθεί ως νέοι προορισμοί για ταξίδια, καθώς πολλοί προτιμούν να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων σε αυτά τα μέρη αντί για κατά τα άλλα αγαπημένους προορισμούς στην Ευρώπη μετά την Covid.
«Η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη είναι συνηθισμένοι προορισμοί διακοπών, ωστόσο, αυτή τη φορά υπάρχει άνοδος στις κρατήσεις για την Αυστραλία, την Τουρκία και το Βιετνάμ.
«Αισθάνομαι ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ένα όφελος για την ταξιδιωτική βιομηχανία, καθώς όλοι θέλουν να ταξιδέψουν», δήλωσε ο Akhilesh Joshi από την Girikand Travels.
Ο ταξιδιωτικός πράκτορας και η ένωση του Pune TAAP Nilesh Bhansali δήλωσε: «Μόνο τα υψηλά έξοδα και η μη διαθεσιμότητα είναι η κύρια ανησυχία για τους περισσότερους από τους ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τόσο οι διεθνείς όσο και οι εθνικοί προορισμοί στις ΗΠΑ έχουν ζήτηση. Οι άνθρωποι δεν κάνουν κράτηση μόνο μέσω Διαδικτύου, αλλά συμβουλεύονται και πράκτορες για τα ταξίδια τους».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης