Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι δείχνουν οι προοπτικές για τον τομέα της φιλοξενίας

Τι δείχνουν οι προοπτικές για τον τομέα της φιλοξενίας
Σίγουροι για τις προοπτικές του τομέα της φιλοξενίας παραμένουν οι παράγοντες της αγοράς
Οι ηγέτες και οι επενδυτές στον τομέα της φιλοξενίας παραμένουν σίγουροι για τις προοπτικές του κλάδου, παρά την πρόβλεψη επιδείνωσης των περιθωρίων κέρδους το επόμενο έτος, σύμφωνα με το European Hotel Investment Conference.
Ο Federico Gonzalez της Radisson είπε: «Σχεδιάσαμε ένα πενταετές σχέδιο το 2018 [και] νιώσαμε θετικά το 2019. Ωστόσο τώρα οι προοπτικές είναι καλύτερες. Υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση – περισσότερες σήμερα από ό,τι το 2019».
Αλλά προειδοποίησε: «Θα υπάρξει επιδείνωση των περιθωρίων κέρδους τους επόμενους 12 μήνες λόγω του ενεργειακού κόστους. Πρέπει να έχουμε εμμονή στη διαχείριση των εσόδων».
Ο διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της Indian Hotels Company, Puneet Chhatwal, συμφώνησε, υποστηρίζοντας: «Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι πριν από μερικά χρόνια. Ο τομέας έγινε πιο αποτελεσματικός από ποτέ».
Ο Krysto Nikolic, ανώτερος διευθύνων σύμβουλος και παγκόσμιος επικεφαλής ακινήτων στο private equity fund ICG, δήλωσε: «Προσπαθούμε να κοιτάξουμε πέρα ​​από την άμεση ύφεση. Το πιο καταστροφικό είναι η υπερβολική αντίδραση σε βραχυπρόθεσμες προκλήσεις».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης