Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Eμβληματικό έτος το 2023 για τα ταξίδια αναφέρει η Travel Experts

Eμβληματικό έτος το 2023 για τα ταξίδια αναφέρει η Travel Experts
Το 96% των συμβούλων είπε ότι τα ταξίδια στην Ιταλία ήταν αυτά με την περισσότερη ζήτηση
Εμβληματικό θα είναι το έτος 2023 για τα ταξίδια σύμφωνα με νέα πρόβλεψη τα Travel Experts.
Αφού σημείωσε ρεκόρ σε διάφορες κατηγορίες η ταξιδιωτική βιομηχανία το 2022 – συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων για ταξίδια αναψυχής και των πωλήσεων αεροπορικών ταξιδιών- η Τravel Exprets πιστεύει ότι η πολυτέλεια θα είναι το κλειδί της επιτυχίας το 2023 και μετά.
Το 96% των συμβούλων είπε ότι τα ταξίδια στην Ιταλία ήταν αυτά με την περισσότερη ζήτηση, ενώ η Χαβάη συνεχίζει να κυριαρχεί στη διαδικασία αναζήτησης εγχώριων προορισμών με ποσοστό 94%.
Οι συνεργαζόμενοι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι της Travel Experts αναφέρουν ότι προγραμματίζονται περισσότερα ταξίδια νωρίτερα από τους πελάτες τους.
Οι καταναλωτές στρέφονται στους ταξιδιωτικούς συμβούλους και δε διστάζουν να πληρώσουν τέλη για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους.
Τον περασμένο μήνα, δεδομένα από την εταιρεία ταξιδιωτικής τεχνολογίας Amadeus διαπίστωσαν ότι η εξερεύνηση του μετασύμπαντος, οι νέες βιομετρικές δυνατότητες, η ικανότητα εργασίας από οπουδήποτε, τα ελαφριά ταξίδια και περισσότερες ευκαιρίες επιχειρηματικής σύνδεσης αναμένεται να μεταμορφώσουν την ταξιδιωτική βιομηχανία το 2023.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης