Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

British Airways: Δύο ελληνικοί προορισμοί στο νέο πρόγραμμα μικρών αποστάσεων

British Airways: Δύο ελληνικοί προορισμοί στο νέο πρόγραμμα μικρών αποστάσεων
Η υπηρεσία προς τη Μύκονο ενισχύει τα υπάρχοντα καλοκαιρινά δρομολόγια από το London Heathrow και το London City
Η θυγατρική της British Airways με έδρα το Gatwick, BA Euroflyer , πρόσθεσε το Μονπελιέ, την Κέρκυρα, τη Μύκονο και το Ίνσμπρουκ στο δίκτυο δρομολογίων μικρών αποστάσεων, επιπλέον της νέας καλοκαιρινής υπηρεσίας του Σάλτσμπουργκ.
Το Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία, είναι μια νέα προσθήκη στο δίκτυο της British Airways, που λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι από τις 27 Μαΐου 2023.
Η υπηρεσία προς τη Μύκονο ενισχύει τα υπάρχοντα καλοκαιρινά δρομολόγια από το London Heathrow και το London City, ενώ η Κέρκυρα είναι επιπλέον της υπάρχουσας υπηρεσίας London Heathrow. Στο Ίνσμπρουκ προστίθενται οκτώ νέες εβδομαδιαίες πτήσεις τη χειμερινή περίοδο, οι οποίες συμπληρώνουν την τρέχουσα υπηρεσία έξι φορές την εβδομάδα από το Χίθροου του Λονδίνου.
Η καλοκαιρινή υπηρεσία της BA Euroflyer προς το Σάλτσμπουργκ θα συμπληρώσει τις υπάρχουσες χειμερινές υπηρεσίες από το London Gatwick, το London Heathrow, το London City και το Southampton.
Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης εκπτώσει το χειμερινό της πρόγραμμα για το Gatwick μικρών αποστάσεων, προσφέροντας 21 προορισμούς σε πελάτες που θέλουν να κάνουν κράτηση για χειμερινές διακοπές και διακοπές στην πόλη. Τα hotspots σκι περιλαμβάνουν τη Γενεύη και το Τορίνο, ενώ οι χειμερινοί ηλιόλουστοι προορισμοί περιλαμβάνουν την Τενερίφη και το Λανθαρότε.
Ο Tom Stoddart , Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της BA Euroflyer, δήλωσε: «Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το πρόγραμμά μας για μικρές αποστάσεις στο Gatwick να μεγαλώνει. Αυτές οι πρόσθετες διαδρομές απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών που θα ταιριάζουν σε όλους τους ταξιδιώτες, από λάτρεις της παραλίας και σκιέρ έως εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας. Έχουμε κάτι για όλους όσους αναχωρούν από το Λονδίνο Γκάτγουικ».
Η ανακοίνωση νέων δρομολογίων ακολουθεί την πρόσφατη είδηση ​​ότι η BA Euroflyer έλαβε το πιστοποιητικό αερομεταφορέα (AOC) και την άδεια λειτουργίας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου (CAA).
Αυτό της επιτρέπει να λειτουργεί ως θυγατρική αεροπορική εταιρεία με παρόμοιο τρόπο με την υπάρχουσα θυγατρική της εταιρείας, BA Cityflyer, πετώντας με την επωνυμία British Airways και παρέχοντας τις κορυφαίες υπηρεσίες της British Airways που γνωρίζουν και αγαπούν οι πελάτες.
Πετώντας σε σχεδόν 40 προορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η British Airways είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία με έδρα το Gatwick που προσφέρει τόσο επαγγελματικές όσο και οικονομικές καμπίνες σε όλες τις πτήσεις μικρών αποστάσεων. Οι πελάτες που πετούν από το Gatwick απολαμβάνουν επίσης ένα γενναιόδωρο όριο αποσκευών, δωρεάν νερό και σνακ, δωρεάν επιλογή θέσεων στις -24 ώρες και προνόμια συχνών επιβατών, όπως πρόσβαση στο σαλόνι. Οι πελάτες που πετούν στο Club Europe (business class) απολαμβάνουν έναν premium χώρο check-in, πρόσβαση στο lounge και ένα δωρεάν γκουρμέ γεύμα και υπηρεσία μπαρ στο πλοίο.
Τα μέλη του Executive Club μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της συνδρομής τους στο δίκτυο BA Euroflyer, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης πόντων Tier και Avios σε επιλέξιμες πτήσεις και τουλάχιστον 12 θέσεων επιβράβευσης σε κάθε πτήση, ξεκινώντας από μόλις £1 συν 18.500 Avios.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης