Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σε ποιους προορισμούς εστιάζει το χειμερινό πρόγραμμα της TUIfly από Γερμανία

Σε ποιους προορισμούς εστιάζει το χειμερινό πρόγραμμα της TUIfly από Γερμανία
Μόνο τα νησιά Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια εξυπηρετούνται εβδομαδιαία με 40 πτήσεις με επιστροφή το καθένα
Η TUIfly προσφέρει περίπου 300 πτήσεις σε 16 προορισμούς με ήλιο στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική στο χειμερινό πρόγραμμα της από την Γερμανία, για το επόμενο έτος.
Ο απόλυτος πρώτος μεταξύ των προορισμών είναι τα Κανάρια Νησιά, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ των 1,2 εκατομμυρίων θέσεων.
Μόνο τα νησιά Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια εξυπηρετούνται εβδομαδιαία με 40 πτήσεις με επιστροφή το καθένα.

Υψηλό επίπεδο ζήτησης

“Τα τελευταία χρόνια, τα Κανάρια Νησιά επιβεβαιώνονται ως ο αγαπημένος χειμερινός προορισμός για ταξιδιώτες από τη Γερμανία, δήλωσε ο Stefan Baumert, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Γερμανίας, εξηγώντας την υψηλή χωρητικότητα για τον επόμενο χειμώνα.
Αναμένουμε ότι αυτό το υψηλό επίπεδο ζήτησης θα συνεχιστεί τον επόμενο χειμώνα, ειδικά καθώς η εργασία και οι μακροχρόνιες διακοπές γίνονται πιο δημοφιλείς”.
Εκτός από τα Κανάρια Νησιά, οι πόλεις Ντακάρ στη Σενεγάλη και Λούξορ στην Αίγυπτο, οι οποίες εξυπηρετούνταν ήδη από το Ντίσελντορφ αυτό το χειμώνα, κι αυτό θα συνεχιστεί από την TUIfly και το επόμενο έτος.

Το Ανόβερο λειτουργεί ως κόμβος

Από το Ανόβερο θα εξυπηρετούνται τα νέα δρομολόγια πτήσεων τον χειμώνα 2023/2024 στο Αγκαντίρ (Μαρόκο), στο Μάρσα Αλάμ και σε Χουργκάντα στην Αίγυπτο, καθώς και σε Γραν Κανάρια, Τενερίφη και Πράσινο Ακρωτήριο.
Το αεροδρόμιο της Κάτω Σαξονίας -ως ένα από τα πέντε αεροδρόμια αναχώρησης TUIfly στη Γερμανία- θα γίνει και πάλι το κέντρο της αεροπορικής εταιρείας το επόμενο έτος με 300.000 θέσεις σε προσφορά. Άλλες αναχωρήσεις της TUIfly είναι από Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο και Στουτγάρδη.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης