Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πώς η VisitBritain τονώνει τον εισερχόμενο τουρισμό

Πώς η VisitBritain τονώνει τον εισερχόμενο τουρισμό
Όλα τα ταξίδια περιλαμβάνουν το Λονδίνο πριν καλύψουν επισκέψεις σε προορισμούς όπως το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ καθώς και άλλες περιοχές της Σκωτίας και της Ουαλίας
Περισσότερους από 120 διεθνείς ταξιδιωτικούς αγοραστές φιλοξενεί η VisitBritain στο πλαίσιο μιας σειράς εκπαιδευτικών επισκέψεων που διοργανώνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, με στόχο την τόνωση του εισερχόμενου τουρισμού.
Οι φιλοξενούμενοι θα συμμετέχουν στην εκδήλωση «Showcase Britain» της εθνικής υπηρεσίας τουρισμού, στο στάδιο Tottenham Hotspur στο Λονδίνο στις 26 Ιανουαρίου.
Οι αγοραστές θα παρευρεθούν επίσης στο Britain & Ireland Marketplace (BIM) την επόμενη ημέρα προτού ξεκινήσουν δρομολόγια τριών έως πέντε ημερών σε προορισμούς σε όλη την Αγγλία, την Ουαλία και τη Σκωτία.
Συμμετέχουν επαγγελματίες από 16 διεθνείς αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Γερμανίας, καθώς και από την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Ιαπωνία, χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, την Ινδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τις σκανδιναβικές χώρες, τη Νότια Κορέα και Ισπανία.
Όλα τα ταξίδια περιλαμβάνουν το Λονδίνο πριν καλύψουν επισκέψεις σε προορισμούς όπως το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ καθώς και άλλες περιοχές της Σκωτίας και της Ουαλίας.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της VisitBritain, Patricia Yates, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε τη Βρετανία σε διεθνείς αγοραστές για να τονώσουν τις κρατήσεις. Η συνεργασία με το διεθνές ταξιδιωτικό εμπόριο είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τη Βρετανία, καθώς και για τη διεύρυνση των ταξιδιωτικών δρομολογίων, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να εξερευνήσουν περαιτέρω και να παραμείνουν περισσότερο».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης