Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τσάμπρας (Επιμελητήριο Ευρυτανίας): To Καρπενήσι, ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς της Ελλάδας

Τσάμπρας (Επιμελητήριο Ευρυτανίας): To Καρπενήσι, ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς της Ελλάδας
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας δήλωσε πως ο πρωτογενής και ο τριτογενής τομέας παίζει καθοριστικό και σημαντική ρόλο στη διαμόρφωση του οικονομικού μωσαϊκού της περιοχής
Για το πως κινήθηκε η φετινή χρονιά συγκριτικά με την περσινή, τον πρωτογενή και τριτογενή τομέα, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού καθώς και για την αγροδιατροφή και γαστρονομία, μιλά στην οικονομική εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, στον Alpha 989, o κ. Χρήστος Τσάμπρας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας.
«Από τον απολογισμό που πραγματοποιήσαμε ήταν ξεκάθαρο ότι η φετινή χρονιά είχε μία εξαιρετικά ανοδική πορεία συγκριτικά με την περσινή η οποία ενώ είχε ξεκινήσει αισιόδοξα η επισκεψιμότητα διακόπηκε απότομα λόγω των περιοριστικών μέτρων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας.
O κ. Τσάμπρας σημείωσε «ότι ο πρωτογενής και ο τριτογενής τομέας παίζει καθοριστικό και σημαντική ρόλο στη διαμόρφωση του οικονομικού μωσαϊκού της περιοχής. Διαθέτουμε περίπου 1300 επιχειρήσεις με τα τελευταία χρόνια να υπάρχει μία μεγάλη αύξηση του τομέα της μεταποίησης».
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας ανέφερε επίσης «τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι οι νέοι έχουν επιστρέψει στο τόπο τους και αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστο. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ασχοληθεί ενεργά με τον τομέα της αγροδιατροφής με αποτέλεσμα να δίνουν μία άλλη νότα στην επιχειρηματικότητα».
Ακούτε την εκπομπή στον Alpha 989 εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης