Η γαστρονομία βρίσκεται στο επίκεντρο της ταυτότητας του Avant Mar που υποδέχεται τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa
Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα Avant Mar στη Νάουσα της Πάρου και συγκεκριμένα στην παραλία Πιπέρι, έρχεται να αναβαθμίσει τον τουριστικό και γαστρονομικό χάρτη του νησιού και των Κυκλάδων.
Το νέο project της Grivalia Hospitality θα καλωσορίσει για πρώτη φορά τους επισκέπτες του το καλοκαίρι του 2023 συστήνοντάς τους μια νέα εποχή κυκλαδίτικης φιλοξενίας αλλά και τη γαστρονομική κουλτούρα του Nobu Matsuhisa.
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Το νέο project της Grivalia Hospitality θα καλωσορίσει για πρώτη φορά τους επισκέπτες του το καλοκαίρι του 2023 συστήνοντάς τους μια νέα εποχή κυκλαδίτικης φιλοξενίας αλλά και τη γαστρονομική κουλτούρα του Nobu Matsuhisa.
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών