Το πρώτο brunch της σεζόν είναι γεγονός
Το πρώτο brunch που έλαβε χώρα την Κυριακή ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχε θέσει η εμπνεύστρια του θεσμού Go Brunch γενική διευθύντρια του Hyatt Regency Thessaloniki κα Έλενα Μπινιάρη. Το πρώτο brunch της σεζόν είναι γεγονός. Πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου στο εστιατόριο Αμβροσία.
Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του υποδέχτηκε τον βραβευμένο chefκαι κάτοχο ενός αστεριού Michelin Παύλο Κυριάκη. Μαζί δημιούργησαν φινετσάτες δημιουργίες με γαλλικές επιρροές σε ένα εξαιρετικό brunch με άριστες πρώτες ύλες, που μας ταξίδεψαν στον μοναδικό κόσμο των γεύσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του υποδέχτηκε τον βραβευμένο chefκαι κάτοχο ενός αστεριού Michelin Παύλο Κυριάκη. Μαζί δημιούργησαν φινετσάτες δημιουργίες με γαλλικές επιρροές σε ένα εξαιρετικό brunch με άριστες πρώτες ύλες, που μας ταξίδεψαν στον μοναδικό κόσμο των γεύσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών