Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το καλοκαίρι κάθε λεπτό μετράει και η SEAJETS προνόησε για σένα!

Το καλοκαίρι κάθε λεπτό μετράει και η SEAJETS προνόησε για σένα!
Σε 140' η SEAJETS σε ταξιδεύει στο πρώτο κυκλαδίτικο νησί
Η πορεία της SEAJETS στη ναυτιλία μετρά 35 χρόνια πετυχημένης πορείας.
Η εταιρεία ξεκίνησε το 1989 στη Ναυτιλία και το 2002 έκανε την είσοδο της στον χώρο της επιβατηγό ναυτιλίας, όπου συνεχίζει ως σήμερα απρόσκοπτη, διαθέτοντας έναν υπερσύγχρονο στόλο πλοίων υψηλής ταχύτητας.
Σήμερα η εταιρεία SEAJETS διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη & Βόλο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες & το Αιγαίο.
Η SEAJETS για ακόμα μια φορά σεβόμενη τον χρόνο, ο οποίος εκτός από δυσεύρετος είναι και πολύτιμος, έχει καθιερώσει απογευματινά δρομολόγια για τα νησιά των Κυκλάδων, δίνοντας την ευκαιρία και πάνω από όλα την «δυνατότητα» στον επισκέπτη μέσα σε λίγη ώρα να βρίσκεται στο αγαπημένο του νησί!
Με τα νέα απογευματινά δρομολόγια του “Champion Jet 1”, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να φτάσει από:

Πειραιάς - Σύρος σε 2.20'

Σε μόλις 2 ώρες και 20’ η SEAJETS σε ταξιδεύει στην «Αρχόντισσα των Κυκλάδων» ή «νύμφη του Αιγαίου» όπως ονομαζόταν η Σύρος, η οποία υπήρξε ένα από υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα νησιά του κυκλαδικού πολιτισμού.
Σήμερα, η πλούσια πολιτιστική παράδοση του νησιού συνεχίζεται επάξια με τα παγκόσμιας απήχησης καλλιτεχνικά γεγονότα που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ερμούπολη, πρωτεύουσα του νησιού, όπως το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κυκλάδων, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής, τα Ερμουπόλεια, κα. συνθέτουν μια γκάμα επιλογών που καλύπτουν κάθε γούστο εμπλουτίζοντας με αξέχαστες εμπειρίες τις διαμονή στη Σύρο.

Asset-13.jpg

Το νησί προσφέρεται κατεξοχήν για θαλάσσιες δραστηριότητες, καθώς διαθέτει πλήθος από υπέροχες παραλίες αλλά και πλούσια γαστρονομία. Οι ονομαστές χαλβαδόπιτες και τα περίφημα λουκούμια, τα αλλαντικά όπως η λούζα και τα «μαραθολουκάνικα» θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ ο επισκέπτης αξίζει να αναζητήσει και το εξαίρετο πικάντικο τυρί ονομασίας προέλευσης Σαν Μιχάλη.

Πειραιάς - Μύκονος σε 3.00'

Τώρα σε 3 ώρες η SEAJETS μας ταξιδεύει στο «νησί των ανέμων», στην Μύκονο, έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς με διεθνή φήμη συνώνυμο του κοσμοπολιτισμού και των πολυτελών διακοπών.
Λαμπερή και αέρινη στο φως της ημέρας, γοητευτική και μυστηριώδης τη νύχτα, η Μύκονος μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε στα beach bars και στα clubs, να κάνουμε τις αγορές στα πολυτελή καταστήματα και τους χώρους τέχνης, να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

s_81687700_mykonos_750x440.jpg

Η μοναδικότητα λοιπόν του νησιού έγκειται στο ότι καλύπτει εξίσου όλες τις απαιτήσεις: τόσο τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής και των έντονων συγκινήσεων όσο και αυτούς που επιθυμούν να επισκεφθούν αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, γραφικούς οικισμούς και να ανακαλύψουν την παράδοση του τόπου.
Ξεχωρίζει για τις καταπληκτικές παραλίες της, που θεωρούνται από τις ωραιότερες στο Αιγαίο. Η Χώρα της Μυκόνου αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς κυκλαδίτικους οικισμούς. Διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες κορυφαίας αισθητικής, επώνυμα καταστήματα, χρυσοχοεία, γκαλερί και μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια και μπαρ της Ελλάδας.

Πειραιάς - Πάρος σε 3.55'

Η SEAJETS μόλις σε 3.55’ σε ταξιδεύει στην κυκλαδίτικη Πάρο η οποία βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών, με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, απέραντες αμμουδιές, κρυστάλλινα νερά και εντυπωσιακά τοπία.

merakos_02_paros-naousa_1743x752.jpg

Είναι το ιδανικό νησί για διακοπές αφού συνδυάζει χαλάρωση, διασκέδαση και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Με οργανωμένες παραλίες και beach bar άλλα και πιο ήσυχες κρυμμένες, την υπέροχη Νάουσα, για βόλτες και διασκέδαση μέχρι το πρωί, την όμορφη Παροικιά και τα καλοκαιρινά πανηγύρια, η Πάρος καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαντά σε όλα τα γούστα.
Αποτελεί παγκοσμίου φήμης, κοσμοπολίτικο θέρετρο με πολύ καλά αναπτυγμένη τουριστική υποδομή.

Πειραιάς - Νάξος σε 4.35'

Στην καρδιά των Κυκλάδων βρίσκεται το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί του συμπλέγματος, η Νάξος, που αποτελεί από μόνο του ένα πολύπτυχο επιλογών δράσεων και απολαύσεων για τους τυχερούς επισκέπτες.
Ατελείωτες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά, πλούσια ιστορία και πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα.
Για τους λόγους αυτούς η Νάξος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.
Το ναξιώτικο τοπίο σημαδεύουν οι πολυάριθμοι πύργοι, μάρτυρες της ενετικής παρουσίας στο νησί, καθώς η Νάξος αποτέλεσε την έδρα του Δουκάτου του Αιγαίου.

i_1140594041_naxos-portara_1743x752.jpg

Νησί με έντονη πολιτιστική κίνηση, η Νάξος διακρίνεται για το πλήθος των εναλλακτικών που προσφέρει με παραδοσιακά πανηγύρια και πολιτιστικά δρώμενα να διανθίζουν την παραμονή στο νησί. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν το Φεστιβάλ Νάξου στον Πύργο Μπαζαίου, διοργάνωση με διεθνή απήχηση, και τα Διονύσια, πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου υπό την αιγίδα του δήμου Νάξου που εξελίσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και κλείνουν πανηγυρικά το Σεπτέμβριο με τη Γιορτή του Κρασιού και τη Γιορτή του Ψαρά.

Απολαύστε ταξίδι με απαράμιλλη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, και φτάστε στους αγαπημένους σας προορισμούς του Αιγαίου πιο γρήγορα από ποτέ με τη SEAJETS.

ΚΑΙ 'ΣΥ JΕΤ ΜΕ ΤΗ SEAJETS….!!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα


Champion_Jet_1_02_1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης