Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πως θα δομείται το νέο οργανόγραμμα της Eurobank – Ποιοι αξιοποιούνται και πως θα πορευθεί η τράπεζα μετά την αποχώρηση του παλαιού management που δημιούργησε την Eurobank

tags :
 Πως θα δομείται το νέο οργανόγραμμα της Eurobank – Ποιοι αξιοποιούνται και πως θα πορευθεί η τράπεζα μετά την αποχώρηση του παλαιού management που δημιούργησε την Eurobank
Πως θα δομείται το νέο οργανόγραμμα της Eurobank;
Με βάση τους σχεδιασμούς και τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν…το νέο διοικητικό σχήμα έχει μεν προοπτικές αλλά διατυπώνονται και προβληματισμοί που εσχάτως διογκώνονται.

Οι αλλαγές που σχεδιάζονται στο εσωτερικό ορισμένους τους έχουν προβληματίσει.
Το www.bankingnews.gr την Δευτέρα 29 Ιουνίου θα παρουσιάσει αναλυτικότατο παρασκήνιο για τις διεργασίες ώστε να σχηματιστεί η νέα διοικητική ομάδα στην Eurobank.
Ο Δαυίδ θα είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος και θα συμμετέχει σε ένα team στην χάραξη στρατηγικής και προφανώς στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Χ. Μεγάλου ως διευθύνων σύμβουλος, θα έχει ως επικεφαλής και εκτελεστικός το βασικό διοικητικό πρόσταγμα ο οποίος σε συνεργασία με τον βασικό μέτοχο το ΤΧΣ θα χαράσσουν την στρατηγική του ομίλου.
Ο Τ. Αράπογλου ως αντιπρόεδρος μη εκτελεστικός θα συμμετέχει στο team το στελεχών που θα χαράσσουν την βασική στρατηγική του ομίλου.
Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Μιχάλης Κολακίδης που θα είναι επικεντρωμένος στο risk management.
Σχεδιάζονται 4 βασικές θέσεις Γενικών διευθυντών.
Από τα υφιστάμενα στελέχη αξιοποιούνται ο Καραβίας, ο Ιωάννου και ο Βουσβούνης ενώ θέση διευθύνοντος συμβούλου στο good TT και εν συνεχεία Γενικού Διευθυντή θα έχει ο Χάρης Σιγανός.
Φαίνεται επίσης ότι η διοίκηση Μεγάλου θέλει να αξιοποιήσει και το πρώην στέλεχος της Εθνικής Λονδίνου και Π&Κ κ Κατσούλα.
Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εσωτερικές αλλαγές με την αξιοποίηση, βασικών στελεχών του μέσου management γενικώς όμως ο βασικός διοικητικός κορμός δεν θα αλλάξει πλην των αλλαγών που έχουν σημειωθεί π.χ. της Πόλα Χατζησωτηρίου που αποχώρησε από την θέση της CFO της Eurobank για να αναλάβει αντίστοιχη θέση στην Εθνική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης