Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μηνυτήρια αναφορά για τον Αστέρα Boυλιαγμένης κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Γαλανός - Βολές για παρανομίες από ΕΤΕ και ΤΑΙΠΕΔ

Μηνυτήρια αναφορά για τον Αστέρα Boυλιαγμένης κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Γαλανός - Βολές για παρανομίες από ΕΤΕ και ΤΑΙΠΕΔ
Το δημόσιο και η Εθνική θα υποστούν ζημιά πολλών εκατ. ευρώ, προειδοποιεί ο Νίκος Γαλανός
Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα στους Οικονομικούς Εισαγγελείς ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Νίκος Γαλανός σχετικά με τις «παράνομες», όπως αναφέρει, «πράξεις που επιχειρούνται για την πώληση από την Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ του Αστέρα Βουλιαγμένης και της έκτασης Μικρό Καβούρι».
Όπως σημειώνει ο κ. Γαλανός στη μηνυτήρια αναφορά του, ενώ σύμφωνα με το Π.Δ. της 01/03/2004 απαγορεύεται η οικοδόμηση κατοικιών στη εν λόγω προστατευόμενη ζώνη, στη διακήρυξη της πώλησης προβλέπεται δικαίωμα του επενδυτή να κτίσει 8.600 τ.μ. κατοικίες. Και ενώ έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ έφεραν για έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο το δικαίωμα του επενδυτή να οικοδομήσει τελικά 39.600 τμ. για κατοικίες.
Από την απόφαση αυτή καρπώνεται ο ιδιώτης επενδυτής, με συνέπεια το Δημόσιο και η Εθνική Τράπεζα να υποστούν ζημιά πολλών εκατ. ευρώ, υποστηρίζει ο κ. Γαλανός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης