Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σάλος στην Κύπρο από τις καταγγελίες ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έβγαλε στο εξωτερικό 22,4 εκατ. ευρώ λίγες ημέρες πριν το «κούρεμα»

tags :
Σάλος στην Κύπρο από τις καταγγελίες ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έβγαλε στο εξωτερικό 22,4 εκατ. ευρώ λίγες ημέρες πριν το «κούρεμα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει λόγο για παντελώς αβάσιμο δημοσίευμα
Σάλος επικρατεί στην Κύπρο από τις αποκαλύψεις ότι ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό των 22,4 εκατ. ευρώ, λίγες ημέρες πριν το haircut στις καταθέσεις.
Ο Ν. Αναστασιάδης, προχώρησε στη  διάψευση του δημοσιεύματος περί γνώσης του για το «κούρεμα» στις καταθέσεις και εύνοια συγκεκριμένων εταιρειών. 
Σε γραπτή δήλωση του αναφέρει ότι « με θλίψη που υποχρεούμαι για ακόμη μια φορά να σχολιάσω παντελώς αβάσιμο δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», περί δήθεν γνώσης του Προέδρου για το κούρεμα καταθέσεων και εύνοιας συγκεκριμένων εταιρειών».
Η Κυριακάτικη εφημερίδα Χαραυγή, υποστηρίζει επικαλούμενη σχετικό έγγραφο ότι το δικηγορικό γραφείο του Κύπριου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, έβγαλε 22,4 εκατομμύρια ευρώ από τη χώρα, λίγες ημέρες πριν το κούρεμα.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Χαραυγής», με βάση στοιχεία από τον Έφορο Εταιρειών, ως διευθυντής και γραμματέας της εν λόγω εταιρείας αναφέρονται άλλες εταιρείες οι οποίες ανήκουν στο δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης.
Παράλληλα, το Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Χρ. Αναστασιάδης & Συνεταίροι σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι “θεωρούμε απαράδεκτο, οι πολιτικές σκοπιμότητες, να οδηγούν σε ψευδείς και σε ανυπόστατους ισχυρισμούς που πλήττουν πρώτα τον τομέα υπηρεσιών σε μια τόσο κρίσιμη για την οικονομία της Κύπρου συγκυρία”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης