Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πως συλλέγει βιογραφικά για την επόμενη διοίκηση της ΤτΕ ο ΣΥΡΙΖΑ - Κάνει λόγο για προβοκάτσια

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πως συλλέγει βιογραφικά για την επόμενη διοίκηση της ΤτΕ ο ΣΥΡΙΖΑ - Κάνει λόγο για προβοκάτσια
Η αντίδραση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, ήταν άμεση
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΣΥΡΙΖΑ τα σενάρια που τον θέλουν να έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την επόμενη διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΣΥΡΙΖΑ φερόταν να έχει ήδη ξεκινήσει τη συλλογή βιογραφικών για την επιλογή του επόμενου διοικητή της Tραπέζης της Ελλάδος.
Η αντίδραση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, ήταν άμεση. Ο ίδιος διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για «προβοκάτσια».
Υπενθυμίζεται εδώ πως τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε - εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου - πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να διανοηθεί να επιλέξει τον επόμενο διοικητή της ΤτΕ χωρίς τη συναίνεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η αντίδραση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα προήλθε από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» που κάνει λόγο για τέσσερα πρόσωπα που προτιμά ο Τσίπρας για την Τράπεζα της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τα πρόσωπα αυτά είναι η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, ο πρώην επικεφαλής της ΑΤΕ Θεόδωρος Πανταλάκης και ο CEO της Geniki Bank Νίκος Καραμούζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης