Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Στο επίκεντρο σήμερα λήξεις παραγώγων και η Alpha bank που εντάσσεται στον Eurostoxx 600 με εκτιμώμενες εισροές 20-40 εκατ μετοχές

Στο επίκεντρο σήμερα λήξεις παραγώγων και  η Alpha bank που εντάσσεται στον Eurostoxx 600 με εκτιμώμενες εισροές 20-40 εκατ μετοχές
H μετοχή της Alpha bank έχει επιδείξει άριστη συμπεριφορά
Στο επίκεντρο της χρηματιστηριακής αγοράς σήμερα οι λήξεις παραγώγων (τριπλή λήξη) όπερ σημαίνει ότι οι επενδυτές έως το μεσημέρι στις δημοπρασίες θα είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους.
Παράλληλα στις 23 Ιουνίου και επίσημα η μετοχή της Alpha bank εντάσσεται στον Eurostoxx 600 όπερ σημαίνει ότι σήμερα 20 Ιουνίου στο κλείσιμο θα πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των χαρτοφυλακίων των διεθνών επενδυτών.
Οι εκτιμώμενες εισροές αναμένονται μεταξύ 20 με 40 εκατ μετοχές.
Η μετοχή της Alpha bank έχει επιδείξει καλή χρηματιστηριακή συμπεριφορά καθώς διαπραγματεύεται πάνω από τις τιμές των 2 τελευταίων αυξήσεων κεφαλαίου στα 0,44 και 0,65 ευρώ.
Η Alpha bank εμφανίζει P/BV οριακά κάτω του 1 δηλαδή είναι πολύ καλά αποτιμημένη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Το ικανό management, το συντηρητικό προφίλ της τράπεζας και η ισχυρή επάρκεια κεφαλαίων αποτελούν βασικά στοιχεία σταθερότητας για τον όμιλο ενώ οι συνέργειες που θα καταγραφούν από το 2015 από την εξαγορά της Emporiki bank θα ενισχύουν την δομή της κερδοφορίας της Alpha bank.
Η μετοχή αποτελεί top pick για πλειάδα ξένων αναλυτών με μέση τιμή στόχο τα 0,75 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης