Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Παράνομες προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα καταγγέλλουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Ηθικό πλήγμα η πρόσληψη παιδιών συνδικαλιστών»

Παράνομες προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα καταγγέλλουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Ηθικό πλήγμα η πρόσληψη παιδιών συνδικαλιστών»
"Τέτοιου είδους συναλλαγές από συνδικαλιστικά στελέχη είναι απαράδεκτες και κατακριτέες"
«Παράνομες» προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «πολιτικό και συνδικαλιστικό ατόπημα».
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως «οι ενέργειες αυτές πλήττουν ευθέως το θεσμό  του συγκεκριμένου  Σωματείου και τα συλλογικά συμφέροντα  των εργαζόμενων στην Εθνική  Τράπεζα. Επίσης καταρρακώνουν την αξιοπιστία και το κύρος του συνδικαλιστικού κινήματος και προκαλούν ευθέως την κοινωνία. Τέτοιου είδους συναλλαγές από συνδικαλιστικά στελέχη είναι απαράδεκτες και κατακριτέες».
Σημειώνεται πως βάσει των καταγγελιών του ΠΑΣΟΚ, στην Εθνική Τράπεζα προσελήφθησαν συγγενικά πρόσωπα του προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΤΕ.
Σε παρόμοιες καταγγελίες προέβη χθες και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διαμήνυσε τα εξής: «Ηθικό πλήγμα, εγκληματικό για το συνδικαλισμό η συνδιαλλαγή για προσλήψεις παιδιών συνδικαλιστών. Πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο η ενέργεια της διοίκησης και της κυβέρνησης και όσων εμπλέκονται σε συναλλαγές και συνεχίζουν προσλήψεις από το παράθυρο στην ΕΤΕ, όταν μάλιστα υπάρχει δημόσιος διαγωνισμός, που θα συμμετέχουν χιλιάδες άνεργοι νέοι μόνο για λίγες εκατοντάδες θέσεις εργασίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης