Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αlpha Bank Cyprus: Εξαγοράζει την Εμπορική Τράπεζα Κύπρου

tags :
Αlpha Bank Cyprus: Εξαγοράζει την Εμπορική Τράπεζα Κύπρου
Ως αντάλλαγμα για την απόκτηση από την Αlpha Bank Cyprus Ltd του 100% των μετοχών, θα προσφερθούν μετοχές οι οποίες θα εκδοθούν από την Αlpha Bank Cyprus
Στην εξαγορά της Εμπορικής Tράπεζας Κύπρου προχώρησε η Αlpha Bank Cyprus.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η Αlpha Bank Cyprus μετά από απόφαση του ΔΣ αποφάσισε να εξαγοράσει από εταιρίες του ομίλου Αlpha Bank A.E. το 100% των μετοχών, που αποτελούν το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Emporiki Bank Cyprus και ακολούθως όπως προχωρήσει στη συγχώνευση της Emporiki Bank Cyprus με την Αlpha Bank Cyprus μέσω της απορροφήσεως της πρώτης από τη δεύτερη.
Ως αντάλλαγμα για την απόκτηση από την Αlpha Bank Cyprus Ltd του 100% των μετοχών που αποτελούν το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Emporiki Bank Cyprus Limited, θα προσφερθούν μετοχές οι οποίες θα εκδοθούν από την Αlpha Bank Cyprus.
Η ανωτέρω απόφαση του ΔΣ της Αlpha Bank Cyprus τελεί υπό την αίρεση ικανοποιήσεως ορισμένων προϋποθέσεων, περιλαμβανομένων της εγκρίσεως της προτεινόμενης εξαγοράς και συγχωνεύσεως από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την επικύρωση της συγχωνεύσεως από τα κυπριακά δικαστήρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης