Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Eurobank: Στο 11,525% μειώθηκε το ποσοστό τoυ Capital Group - Eπιβεβαίωση bankingnews

tags :
Eurobank: Στο 11,525% μειώθηκε το ποσοστό τoυ Capital Group - Eπιβεβαίωση bankingnews
Το ανωτέρω ποσοστό αφορά σε 1.094.820.982 δικαιώματα ψήφου της Capital
Στο 11,525% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank μειώθηκε στις 16 Μαρτίου το ποσοστό που κατείχε έμμεσα το Capital Group, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που αναφέρει εδώ και μέρες το www.bankingnews.gr πως το Capital Group πουλάει μετοχές της Εurobank.
Το www.bankingnews.gr πολύ έγκαιρα είχε αναφέρει τους λόγους αποχώρησης του Capital Group από την Eurobank, την Πειραιώς και συνολικά από το ελληνικό χρηματιστήριο.
Έχουν αποφασίσει να αποεπενδύσουν από την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά.
Δεν αίρουν την εμπιστοσύνη τους ειδικά στην Eurobank αλλά έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν από την Ελλάδα στρατηγικά.
Το Capital Group πουλάει αλλά το Fidelity αγοράζει Eurobank μια τράπεζα που έχει δει τα χειρότερα της, έχει νέα δυναμική διοίκηση και αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ελλάδος και της ΕΕ....η μετοχή της Eurobank θα επιδείξει άριστη συμπεριφορά καθώς έχει πλήρως απαξιωθεί.
Μια τράπεζα με tangible book value 4,4 δισεκ. δεν μπορεί να αποτιμάται 1,2 δισεκ. όσο οι προνομιούχες μετοχές που κατέχει.
Η Eurobank είναι τράπεζα που διαθέτει αξία ωστόσο η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, η τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έχει παγιδεύσει συνολικά τις τράπεζες σε καθοδικό σπιράλ.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι τράπεζες την τρέχουσα περίοδο σημειώνουν ιστορικά χαμηλά.

H ανακοίνωση της Eurobank 

H Eurobank με βάση σχετική ενημέρωση που έλαβε στις 17 Μαρτίου 2015 από την εταιρεία «The Capital Group Companies, Inc.» γνωστοποιεί ότι στις 16 Μαρτίου 2015 επήλθε μείωση του ποσοστού των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η Capital, σε σχέση με την προηγούμενη ενημέρωσή της, μεγαλύτερη από 3% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Capital διαμορφώθηκε σε 11,525%.
Το ανωτέρω ποσοστό αφορά σε 1.094.820.982 (11,525%) δικαιώματα ψήφου της Capital Research and Management Company, ελεγχόμενης εταιρείας της Capital, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει το ΤΧΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης