Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Απόδειξη συμφωνίας - Η κυβέρνηση αύξησε 343% το κόστος των μεταρρυθμίσεων – Πληρώνονται τα 764 εκατ στο ΔΝΤ

Απόδειξη συμφωνίας - Η κυβέρνηση αύξησε 343% το κόστος των μεταρρυθμίσεων – Πληρώνονται τα 764 εκατ στο ΔΝΤ
Η αριστερή πλατφόρμα είναι το σκιάχτρο στον σιτοβολώνα που σκόπιμα έβαλε ο γεωργός για να διώχνει τα ανεπιθύμητα πουλιά.
Στις 12 Μαΐου η Ελλάδα θα καταβάλλει κανονικά την δόση των 794 εκατ ευρώ στο ΔΝΤ και θα καλύψει και αυτή την δανειακή υποχρέωση αναφέρει πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει τις τελικές προθέσεις της κυβέρνησης.
Είναι προφανές και ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα πέραν από τις επικοινωνιακού τύπου τακτικές που ακολουθεί δεν θέλει ρήξη και δεν θα υπάρξει ρήξη άπαξ και χρησιμοποίησε τα διαθέσιμα των ταμείων και άλλων δημοσίων οργανισμών.
Η κυβέρνηση ακολουθεί παρελκυστική πολιτική λόγω κορύφωσης των διαπραγματεύσεων αλλά δεν θα πάρει σε ρήξη.
Σχεδιάζει την συμφωνία και την αποδοχή του μνημονίου γιατί η ελληνική κυβέρνηση θα ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο.
Δεν είναι τυχαίο ότι για 4η φορά άλλαξε τα μέτρα αυξάνοντας το κόστος των μεταρρυθμίσεων έως τα 14,2 δισεκ. όλα αυτά δείχνουν ότι η κυβέρνηση ξεκίνησε από τα 3,2 δισεκ. και έφθασε στα 14,2 δισεκ. δηλαδή αύξηση 343% μετά από 4 αυξήσεις σε ελάχιστες εβδομάδες
Μια κυβέρνηση που θέλει ρήξη, μια κυβέρνηση που ετοιμάζεται για στάση πληρωμών, μια κυβέρνηση που πάει για στάση πληρωμών, μια κυβέρνηση που ετοιμάζεται για Grexit και άλλα σενάρια δεν αυξάνει 4 φορές τα μέτρα – μεταρρυθμίσεις μετά από απαίτηση της Τρόικα και μάλιστα δεν αυξάνει το κόστος των μεταρρυθμίσεων κατά 343%.
Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να εξεταστεί είναι ο μύθος της αριστερής πλατφόρμας.
Πρωτίστως η έννοια αριστερή πλατφόρμα σε ένα αριστερό κόμμα, υποτιμά το κόμμα καθώς τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεξιό κόμμα ή αριστερό.
Ξέχωρα λοιπόν από την σημειολογία των εννοιών, η λεγόμενη αριστερή πλατφόρμα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σκόπιμο τέχνασμα της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει να διαπραγματευτεί με τους ευρωπαίους.
Η αριστερή πλατφόρμα δεν υφίσταται, δεν είναι οι ορθόδοξοι αριστεροί και οι άλλοι ιμιτασιόν.
Η αριστερή πλατφόρμα είναι ένα κατασκεύασμα, ένας σκόπιμο τέχνασμα, μια δήθεν αντιπολίτευση εντός του ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί εργαλείο διαπραγμάτευσης και όχι εσωκομματική αντιπολίτευση.
Η αριστερή πλατφόρμα είναι το σκιάχτρο στον σιτοβολώνα που σκόπιμα έβαλε ο γεωργός για να διώχνει τα ανεπιθύμητα πουλιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης