Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πάμε πάλι σε εκλογές – Η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξανάρχεται απογοητεύτηκε και ταπεινώθηκε

tags :
Πάμε πάλι σε εκλογές – Η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξανάρχεται απογοητεύτηκε και ταπεινώθηκε
Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε εθνικά επιζήμια για τους εξής λόγους....
Το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ η ελπίδα έρχεται αποδείχθηκε τόσο αναξιόπιστο που μάλλον δεν θα είναι κεντρικό σύνθημα κεντρικό αφήγημα…στις ερχόμενες εκλογές.  
Η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξανάρχεται, απογοητεύτηκε και ταπεινώθηκε.
Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε εθνικά επιζήμια για τους εξής λόγους
1)Έχουμε τρίτο μνημόνιο, επειδή απέτυχε το πρώτο και το δεύτερο.
Μάλλον δεν μάθαμε ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
2)Το μνημόνιο καταδικάστηκε από την κοινωνία αλλά στην Ελλάδα έχουμε, ΣΥΡΙΖΑ νεομνημονιακό αριστερό κόμμα, ΝΔ κεντροδεξιό παλαιομνημονιακό κόμμα, ΠΑΣΟΚ εισήγαγε τα μνημόνια στην Ελλάδα, ΑΝΕΛ δεξιοαριστερού προσανατολισμού νεομνημονιακό κόμμα, Ποτάμι κεντροαριστερό μνημονιακό κόμμα.
Τελικά τι ψηφίζει ο ελληνικός λαός που τάσσεται κατά των μνημονίων;
3)Στην Ελλάδα έχουμε στέρηση οικονομικής ελευθερίας, τα capital controls είναι η απόλυτη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής.
Αν στην Ελλάδα είχαν επιβληθεί capital controls από άλλη κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση θα είχαν σπάσει όλη την Αθήνα και θα είχαν κατακάψει τις τράπεζες ως αντίδραση των ξενόδουλων αποφάσεων.
Όμως επειδή τα capital controls τα επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι βεβαίως η ΕΚΤ κατά την ανόητη προπαγάνδα….δεν πειράζει οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν και με τα 60 ευρώ.
4)Οι τράπεζες χρεοκόπησαν γιατί στις 5 Ιουνίου ήταν φερέγγυες και ξαφνικά λόγω capital controls έγιναν αναξιόπιστες και αφερέγγυες.
5)Μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου του 2015 χάθηκαν 35 δισεκ. καταθέσεις, ενέπνευσε ελπίδα ο ΣΥΡΙΖΑ και από την πολύ ελπίδα οι πολίτες έπαιρναν τα χρήματα τους από τις τράπεζες.
6)Το ΟΧΙ 3,5 εκατ πολιτών, το πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων κατά τρόπο προσβλητικό, απαράδεκτο και το μετέτρεψαν στο απόλυτο ΝΑΙ.
7)Λόγω της προχειρότητας στην διαπραγμάτευση, επέτρεψαν στην Γερμανία να φέρει στο τραπέζι επίσημα το Grexit.
Θυμίζουμε ότι ο Schaeuble ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ έφερε την πρόταση για έξοδο από το ευρώ της Ελλάδος για 5 χρόνια επειδή η Ελλάδα απέρριπτε την πρόταση Juncker….την οποία τελικώς την αποδέχθηκαν 10000%.
8)Το νέο τρίτο μνημόνιο επιβλήθηκε γιατί απέτυχε το δεύτερο το οποίο με την σειρά του είχε επιβληθεί γιατί απέτυχε το πρώτο μνημόνιο.
Στο τέταρτο μνημόνιο θα τα ξαναπούμε καθώς οι παραδοχές της αποτυχίας επαναλαμβάνονται σε όλα τα μνημόνια.
Για τους λόγους αυτούς και πολλούς άλλους η ελπίδα δεν ξανάρχεται γιατί απογοητεύτηκε.

(πρώτη ενημέρωση 26 Αυγούστου 2015, 08:15)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης