Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Προ προβλέψεων αποτελέσματα 6μήνου 2015 ανακοινώνει σήμερα η Πειραιώς – Τελικά αποτελέσματα 30 Οκτωβρίου

Προ προβλέψεων αποτελέσματα 6μήνου 2015 ανακοινώνει σήμερα η Πειραιώς – Τελικά αποτελέσματα 30 Οκτωβρίου
Οι τράπεζες θα έχουν σήμερα και αύριο επαφές στην Φρανκφούρτη με τον SSM και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
(upd)Συνοπτική επικαιροποίηση των βασικών οικονομικών της στοιχείων (trading update) για το δεύτερο τρίμηνο του 2015 θα ανακοινώσει σήμερα, μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Τράπεζα Πειραιώς, επιβεβαιώνοντας το www.bankingnews.gr.
Τα πλήρη οικονομικά αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2015 θα δημοσιευθούν περί τα τέλη Οκτωβρίου 2015, σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση.

Νωρίτερα το www.bankingnews.gr ανέφερε:

Αποτελέσματα προ προβλέψεων θα ανακοινώσει η Τρ. Πειραιώς σήμερα (κατά τα πρότυπα της πρόσφατης ανακοίνωσης της Eurobank), ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Οκτωβρίου.

Ο βασικός λόγος που δεν ανακοινώνονται σήμερα τα τελικά αποτελέσματα είναι ότι οι τράπεζες θα έχουν σήμερα και αύριο επαφές στην Φρανκφούρτη με τον SSM και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τα stress test, θα αποκομίσουν προφανώς μια καλύτερη εικόνα γα τις κεφαλαιακές απαιτήσεις που θα προκύψουν και ως εκ τούτου επειδή είναι πολύ πιθανό οι τράπεζες να μεταφέρουν στο β’ 3μηνο του 2015 όλες τις ζημιές που θα προκύψουν από το stress test, και ειδικά από το AQR (αξιολόγηση ενεργητικού), αποφασίστηκε από τη διοίκηση της Πειραιώς σήμερα να ανακοινώσουν προ προβλέψεων αποτελέσματα και στις 30 Οκτωβρίου τα τελικά μετά προβλέψεων αποτελέσματα.

(πρώτη ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2015, 09:49)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης