Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το bankingnews ήταν συνεπές στην ενημέρωση για stress tests και τιμές ΑΜΚ των τραπεζών;

Το bankingnews ήταν συνεπές στην ενημέρωση για stress tests και τιμές ΑΜΚ των τραπεζών;
Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη για το αυτάρεσκο του κειμένου αλλά όπως αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τις ατέλειες μας.....να γράφουμε και καμιά φορά τις επιτυχίες του site μας....
Σε μια περίοδο δύσκολη, όπου πλήθος πληροφοριών πρέπει να αξιολογούνται με ταχύτητα και να παρουσιάζονται με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη για την εθνική οικονομία και ειδικά τον τραπεζικό κλάδο το bankingnews.gr αποδείχθηκε απόλυτα συνεπές στην ενημέρωση των αναγνωστών και επενδυτών.
Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη για το αυτάρεσκο του κειμένου που θα διαβάσετε αλλά όπως αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τις ατέλειες μας.....να γράφουμε και καμιά φορά τις επιτυχίες του site μας.
Στα stress tests των τραπεζών που ήταν ένα από τα δύο τρία σημαντικότερα οικονομικά γεγονότα της Ελλάδος καθώς και στις αυξήσεις κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών με βιβλία προσφορών ποιες ήταν οι επιδόσεις ενημέρωσης του bankingnews.gr;

Stress tests

Αναφέραμε ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες της Πειραιώς θα διαμορφωθούν στα 4,8 δισεκ. και τελικά διαμορφώθηκαν στα 4,9 δισεκ.
Αναφέραμε ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες της Εθνικής θα διαμορφωθούν στα 4,5 δισεκ. και τελικά διαμορφώθηκαν στα 4,6 δισεκ.
Αναφέραμε ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες της Eurobank θα διαμορφωθούν στα 2,1 δισεκ. και τελικά διαμορφώθηκαν στα 2,12 δισεκ.
Αναφέραμε ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες της Alpha bank θα διαμορφωθούν στα 2,65 δισεκ. και τελικά διαμορφώθηκαν στα 2,7 δισεκ.

Τιμές βιβλίων προσφορών

Το να προαναγγέλλεις τις τιμές στα βιβλία προσφορών είναι κίνηση τεράστιου δημοσιογραφικού ρίσκου.
Αλλά αν δεν παρουσιάζαμε νωρίτερα τις τιμές στα βιβλία προσφορών δεν θα επιτελούσαμε το καθήκον μας που είναι η έγκαιρη ενημέρωση.
Αναφέραμε ότι η τιμή στο βιβλίο προσφορών της Eurobank θα καθοριστεί στα 0,01 με 0,0125 ευρώ και τελικώς διαμορφώθηκε στα 0,01 ευρώ
Αναφέραμε ότι η τιμή στο βιβλίο προσφορών της Alpha bank θα καθοριστεί στα 0,036 με 0,041 ευρώ και τελικώς διαμορφώθηκε στα 0,04 ευρώ
Αναφέραμε ότι η τιμή στο βιβλίο προσφορών της Εθνικής θα καθοριστεί στα 0,02 ευρώ και τελικώς διαμορφώθηκε στα 0,02 ευρώ με τιμή στο χρηματιστήριο 0,35 ευρώ.
Αναφέραμε ότι η τιμή στο βιβλίο προσφορών της Πειραιώς θα καθοριστεί στα 0,003 ευρώ και τελικώς θα διαμορφωθεί στα 0,003 ευρώ…εφόσον καλυφθεί επιτυχώς.

Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στις 16 Νοεμβρίου

Οι τιμές στα βιβλία προσφορών θα είναι οι εξής

Εθνική τράπεζα με τρέχουσα τιμή μετά RS 15 προς 1 στα 5,7 ευρώ δηλαδή (προ RS 0,3820 ευρώ) η τιμή στο book είναι 0,30 ευρώ μετά reverse split.
Αυτό σημαίνει 5,7 ευρώ τιμή και οι προσφορές στην Εθνική βρίσκονται στα 0,30 ευρώ δηλαδή discount -95%.
Προ reverse split σημαίνει 0,02 ευρώ τιμή ΑΜΚ.

Στην Πειραιώς μετά το reverse split 100 προς 1 η τιμή διαμορφώνεται στα 3,5 ευρώ (τρέχουσα τιμή 0,0350 ευρώ).
Η τιμή στο βιβλίο προσφορών της Πειραιώς διαμορφώνεται στα 0,30 ευρώ μετά το reverse split δηλαδή discount -98%.
Προ reverse split σημαίνει 0,003 ευρώ.

Στην Eurobank μετά το reverse split 100 προς 1 δηλαδή 2,5 ευρώ με τρέχουσα τιμή προ RS 0,026 ευρώ θα είναι η τιμή της αύξησης στο 1 ευρώ ή 1,25 ευρώ.
Προ reverse split σημαίνει τιμή 0,01 με 0,0125 ευρώ.

Στην Alpha bank μετά το reverse split 50 προς 1 δηλαδή 3,15 ευρώ (προ reverse split 0,0630 ευρώ) η τελική τιμή του βιβλίου προσφορών θα είναι 1,5 με 2 ευρώ.
Προ reverse split 0,036 ευρώ ή 0,041 ευρώ.

Υποσημείωση

Όταν αναφέραμε ότι η Εθνική θα έχει discount -98% όλοι ξαφνιάστηκαν και πολλοί μας ρωτούσαν αν κάναμε λάθος την τιμή.
Μην μας ρωτήσετε πως τα ξέραμε όλα αυτά, αυτό είναι ένα από τα μυστικά της δουλειάς μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης