Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Παραίτηση Φραγκιαδάκη από τη θέση του CEO της Εθνικής ζητά το ΤΧΣ μέχρι την Τετάρτη 9/11

Παραίτηση Φραγκιαδάκη από τη θέση του CEO της Εθνικής ζητά το ΤΧΣ μέχρι την Τετάρτη 9/11
Το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κατά πλειοψηφία ζητάει την παραίτηση του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής
Το ΤΧΣ έχει αποφασίσει και η απόφαση είναι οριστική για την Εθνική τράπεζα.
Το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κατά πλειοψηφία ζητάει την παραίτηση του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής.
Μάλιστα σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο www.bankingnews.gr το ΤΧΣ έδωσε τελεσίγραφο.
Τελεσίγραφο 1 μέχρι αύριο 9 Νοεμβρίου του 2016 να παραιτηθεί ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης από διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής.
Τελεσίγραφο 2 εάν δεν παραιτηθεί το ΤΧΣ θα συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση και θα καθαιρέση όλη την διοίκηση δηλαδή Φραγκιαδάκη, Δημόπουλου και Μυλωνά καθώς και στελεχών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Με βάση την ίδια πηγή το ΤΧΣ στην χθεσινή συνεδρίαση 7 Νομεβρίου του 2016 του Γενικού Συμβουλίου όπου είχε κληθεί να παραστεί και ο Φραγκιαδάκης εξορργίστηκε με την στάση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής τράπεζας καθώς προσπαθούσε να ρίξει αλλού τις ευθύνες.
Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι ο Φραγκιαδάκης είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα απομακρυνθεί από την Εθνική τράπεζα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης