Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μετά το περιβόητο γεύμα στα κεντρικά της Eurobank η Εθνική ανταπόδωσε με γεύμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μετά το περιβόητο γεύμα στα κεντρικά της Eurobank η Εθνική ανταπόδωσε με γεύμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Μετά το περιβόητο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της Eurobank στην διοίκηση της Εθνικής τράπεζας ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης.
Η διοίκηση της Εθνικής με σχεδόν όλα τα στελέχη κάλε την διοίκηση και τα στελέχη της Eurobank στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Να σημειώσουμε ότι η συνάντηση έχει πραγματοποιηθεί ημέρες αλλά για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε δεν αναφερθήκαμε.

Έστω και με μικρή καθυστέρηση λοιπόν αναφέρουμε ότι τα στελέχη που παρευρέθηκαν ήσαν πολλά ενώ τα λόγια λίγα.
Μπορεί πίσω από τα χαμόγελα να κρύβεται αμηχανία και δεν είναι τυχαίο ότι εκατέρωθεν τα στελέχη των 2 τραπεζών δεν κρύβουν την αγωνία και τον προβληματισμό τους.
Υπήρξαν ενδιαφέρουσες στιχομυθίες λιγότερο πικρόχολες και με λιγότερα υπονοούμενα από την προηγούμενη φορά.
Το www.bankingnews.gr δεν θα αποτελέσει αφορμή για οτιδήποτε έως τις 23 Νοεμβρίου που θα εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση της Εθνικής η δημόσια πρόταση.
Εν συνεχεία θα παρουσιάσουμε  πολλές πτυχές αυτού του εγχειρήματος.
Επίσης υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τα ποια στελέχη θα αξιοποιηθούν.
Ωστόσο λόγω δέσμευσης εγγυούμαστε ότι μετά τις 23 Νοεμβρίου θα έχουμε να πούμε και να γράψουμε πολλά για το παρασκήνιο, για το ποια στελέχη θα αξιοποιηθούν, με ποιο τρόπο πως θα δομείται το νέο διοικητικό σχήμα.
Η πάγια άποψη μας είναι ότι το εγχείρημα αυτό, για να επιτύχει θα πρέπει να μην υπάρχουν προσωπικές ατζέντες και να κυριαρχήσει μόνο μια λογική η αξιοποίηση των καλύτερων και καταλληλότερων. Οποιαδήποτε απόκλιση από αυτό τον στόχο θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος δρόμο….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης