![SunriseMezz: Είσπραξη τοκομεριδίων 3,6 εκατ. ευρώ για το τρίμηνο – Τακτική ΓΣ στις 12/7](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/253b10caf783d7b6041b654ece8b0cb4_XL.jpg)
Ανακοίνωση πληρωμής τοκομεριδίου
Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι από τις 5 έως τις 22 Μαΐου 2023, εισέπραξε πληρωμές τοκομεριδίων που αντιστοιχούν στη προηγούμενη 3μηνη περίοδο τόκων, συνολικού ύψους €3,6 εκατ.
Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων και ανακοίνωση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 1ου Εξαμήνου 2023
Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι η ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας θα είναι η Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και η δημοσίευση των Οικονομικών Αποτελεσμάτων της για το 1ο Εξάμηνο 2023 θα πραγματοποιηθείτην Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων γίνεται στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr) και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.sunrisemezz.com.cy).
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ως άνω ημερομηνία, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του κοινού.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών