Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Attica Bank – Παγκρήτια Τράπεζα: Νέο ξεκίνημα με την οικογένεια προϊόντων «New Start»

Attica Bank – Παγκρήτια Τράπεζα: Νέο ξεκίνημα με την οικογένεια προϊόντων «New Start»
Τρία νέα προνομιακά προϊόντα στις προθεσμιακές καταθέσεις, τα στεγαστικά δάνεια και το κεφάλαιο κίνησης για επιχειρήσεις

Η Attica Bank και η Παγκρήτια Τράπεζα, λίγες ημέρες μετά την συγχώνευση των δύο τραπεζικών οργανισμών, παρουσιάζουν τα πρώτα κοινά τους προϊόντα «New Start».
Τα νέα προϊόντα «Προθεσμιακή Κατάθεση New Start» «Στεγαστικό Δάνειο New Start» και «Κεφάλαιο Κίνησης New Start», ενσωματώνουν προνομιακή τιμολόγηση και όρους, έχοντας σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Με ανταγωνιστικά επιτόκια και ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους πελάτες, τόσο για τα δανειακά προϊόντα όσο και την προθεσμιακή κατάθεση, η κίνηση αυτή της Attica Bank και της Παγκρήτιας Τράπεζας έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο τοπίο στην τραπεζική αγορά.

Προθεσμιακή Κατάθεση New Start

  • Απευθύνεται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που αναζητούν υψηλές αποδόσεις για τις καταθέσεις τους.
  • Με ελάχιστο ποσό κατάθεσης που ξεκινά από €10.000 και με διάρκεια 4 μηνών, προσφέρει σε νέες καταθέσεις ένα από τα πιο ελκυστικά επιτόκια στην αγορά, σήμερα 3%, εξασφαλίζοντας σημαντικές αποδόσεις για τους καταθέτες.
  • Η προθεσμιακή είναι διαθέσιμη και σε Δολάρια ΗΠΑ.

Στεγαστικό Δάνειο New Start

  • Απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να προχωρήσουν στην αγορά ή ανακαίνιση κατοικίας και παρέχεται με σταθερά προνομιακά επιτόκια που ξεκινούν από 2,7%, εξασφαλίζοντας χαμηλή και σταθερή μηνιαία δόση.
  • Χωρίς έξοδα εξέτασης αιτήματος, καθώς και νομικού και τεχνικού ελέγχου.
  • Με δυνατότητα προέγκρισης εντός 48 ωρών από την υποβολή της αίτησης.

Κεφάλαιο Κίνησης New Start

  • To πρόγραμμα απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε επιχειρήσεις κάθε είδους, με κύκλο εργασιών έως €5 εκατ.
  • Προσφέρει χρηματοδότηση με σταθερό, προνομιακό επιτόκιο 4,5% για όλη τη διάρκεια του δανείου που μπορεί να φτάσει έως και τα 5 έτη, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τη ρευστότητά τους ή να επενδύσουν στην ανάπτυξή τους.
  • Παρέχει χαμηλά έξοδα και γρήγορες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης.

Τα προϊόντα «New Start» είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Attica Bank και της Παγκρήτιας και αποτελούν την αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών της Τράπεζας, με στόχο να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και να ενισχύσουν αποτελεσματικά την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα «New Start», καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κοινό δίκτυο καταστημάτων χωρίς να υπάρχει ανάγκη προηγούμενου ραντεβού, καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.attica-pancreta.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης