Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Δένδιας (υπουργός Δημόσιας Τάξης): Φοβάμαι το σπιράλ μιας βεντέτας αίματος – Τα ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ, γιατί οι εργαζόμενοι δεν αποχωρούσαν οικειοθελώς

tags :
Δένδιας (υπουργός Δημόσιας Τάξης): Φοβάμαι το σπιράλ μιας βεντέτας αίματος –  Τα ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ, γιατί οι εργαζόμενοι δεν αποχωρούσαν οικειοθελώς
Τον φόβο για την δημιουργία ενός σπιράλ αίματος που θα σπείρει και πάλι την ανασφάλεια στην κοινωνία εκφράζει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας σε συνέντευξη του. Σύμφωνα με τον ίδιο «είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια μια ψευδαίσθηση ότι η τρομοκρατία είχε νικηθεί… Δυστυχώς ήταν μία ψευδαίσθηση».
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής επισημαίνει ότι «δεν θα αφήσουμε τα άκρα να σύρουν την Ελλάδα σε μία οιονεί εμφυλιοπολεμική κατάσταση», ενώ εφράζει φόβους ότι ο κύκλος αίματος, μετά και την δολοφονία των δύο νεαρώ ν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, θα συνεχιστεί.
«Όσοι αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή και επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν και να διχάσουν την κοινωνία θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Φοβάμαι ότι είναι η απαρχή ενός σπιράλ τρομοκρατικών επιθέσεων και μιας βεντέτας αίματος που θα σπείρει και πάλι την ανασφάλεια στην κοινωνία», λέει.  
Σύμφωνα με τον ίδιο «είχε δημιουργηθεί μία ψευδαίσθηση ότι η τρομοκρατία έχει νικηθεί για ένα μικρό διάστημα μετά τη σύλληψη μελών της 17 Νοέμβρη αλλά δυστυχώς επρόκειτο για ψευδαίσθηση».
Αναφερόμενος στην εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, λέγοντας πως έγινε «γιατί ναυάγησε κάθε προσπάθεια εθελούσιας αποχώρησης των πρώην εργαζομένων οι οποίοι είχαν καταλάβει το κτήριο και γιατί δεν είναι δυνατόν να παραμένει υπό κατάληψη το κεντρικό κτήριο της Δημόσιας Τηλεόρασης, λίγες εβδομάδες πριν την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από τη χώρα μας».
Στο μεταξύ, επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Ο ΣΥΡΙΖΑ απείλησε με αποχώρηση από τη συνεδρίαση της Βουλής για την πρόταση μομφής αν δεν παρέμβει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Έξω από το κτίριο της ΕΡΤ βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δημήτρης Στρατούλης και ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Τους βουλευτές συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης