Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Sean Hyman… ο άνθρωπος που επενδύει με οδηγό την… Αγία Γραφή! – Στην αρχή τον χλεύαζαν και τώρα τον καλούν στα κορυφαία οικονομικά τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου για να ανακοινώσει τις προβλέψεις του

Sean Hyman… ο άνθρωπος που επενδύει με οδηγό την… Αγία Γραφή! – Στην αρχή τον χλεύαζαν και τώρα τον καλούν στα κορυφαία οικονομικά τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου για να ανακοινώσει τις προβλέψεις του
Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν τον Sean Hyman από τις τακτικές εμφανίσεις του στο Fox Business, το CNBC και το Bloomberg Television, αλλά αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο Sean Hyman είναι ένας πρώην πάστορας, και ότι το μυστικό του για τις επενδύσεις είναι μέσα στην... Αγία Γραφή.
Ίσως αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί, παρά την παράξενη ικανότητά του να προβλέπει ακριβής κινήσεις στο χρηματιστήριο, ο Sean συχνά γίνεται αντικείμενο χλευασμού για τη μοναδική στάση του σχετικά με τις επενδύσεις.
Για παράδειγμα... πριν από λίγους μήνες ο Sean εμφανίστηκε στην τηλεόραση του Bloomberg. Εκείνη την εποχή, η Best Buy υποχώρησε στα ιστορικά χαμηλά επίπεδα των 16 δολαρίων ανά μετοχή. Ο Sean προέβλεψε η μετοχή θα μπορούσε να πέσει στα 11 δολάρια, ενώ στη συνέχεια γρήγορα θα ανακάμψει στα 25 δολάρια, για να φτάσει στα 40 δολάρια το επόμενο έτος.
Οι σχολιαστές στην εκπομπή χλεύαζαν πραγματικά τον Sean για τη στάση του, λέγοντας: "40 δολάρια για την Best Buy; Αν αυτή συμβεί κάτι τέτοιο τότε η Apple θα φτάσει τα 1.500. Αυτό είναι το πιο γελοίο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ", ανέφεραν οι συνομιλητές του.
Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Sean όμως δικαιώθηκε.
Η Best Buy υποχώρησε στα 11,20 δολάρια και έκτοτε ανέκαμψε έως τα 30 δολάρια, συνεχίζοντας το δρόμο της προς 40 δολάρια... ακριβώς όπως ο Sean προέβλεψε.
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με ανθρώπους της αγοράς, πολλοί ρωτούσαν πιο είναι το μυστικό του για τις επενδύσεις. Έτσι, όταν ο Sean απάντησε ότι το μυστικό του για την επένδυση ήταν η Αγία Γραφή, σοκαρίστηκαν όλοι.
Όλοι γνώριζαν ότι ο Sean ήταν χριστιανός, ωστόσο, οι άνθρωποι συνήθως διατηρούν την πίστη τους χωριστά από πράγματα όπως... οι επενδύσεις.
Αλλά όχι ο Sean. Γι' αυτόν η Αγία Γραφή είναι ο οδηγός τους για τις επενδύσεις... Kαι φαίνεται πως ο οδηγός αυτό δουλεύει καλά…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης